Heminredning Butiker Miami

överdådiga artiklar sektionssoffa

En långvarig fixtur i den amerikanska konstvärlden har Miami också varit hem för en uppsjö av heminredningsdesigners som kombinerar traditionella och moderna element och tillgodoser en mycket kräsna kundkrets. Att vara en kyststad med ett energiskt nattliv undviker Miamis livliga designgemenskap de typiska moderna motiv för ljusa, djärva vändningar på modern design. Stadens Design District är hem för några av de mest välkurerade möbelbutikerna i landet, men det finns också en mängd nyare och färskare alternativ runt Dade County som har dykt upp de senaste åren och är definitivt värt att kolla in .

Bild via rörlig kärlek

Anima Domus

anima domus vattensäng Miami FL

För avancerade moderna italienska möbler, gå över till Anima Domus. De hämtar alla sina mönster direkt från Italien och är kända för stycken som är moderna och moderna, men ändå aldrig intetsägande. Deras urval av sängramar är särskilt uppfinningsrikt.

Bild via Anima Domus

arango

arango geometrisk modern vit stol Miami FL

Arango är specialiserat på hemvaror och möbler och är en av de många designbutikerna i Miami som avviker från det väletablerade Design District. Framhäver sömlös funktionalitet framför allt, deras produkter är designade för att hålla och är avsedda att passa i alla moderna hem.

Bild via arango

Alhambra Antikviteter

alhambra antikviteter Miami FL

För en smak av det eklektiska och excentriska, gå över till Alhambra Antiques. De är specialiserade på franska antika möbler – särskilt ljusarmaturer – från 1700- till 1900-talet. Dessa bitar har redan pågått i hundratals år, men känns aldrig föråldrade.

Bild via Alhambra Antiques

Plantera framtiden

växter design Miami FL

Växter är ett enkelt sätt att lägga till en naturlig vibration i alla utrymmen, men varje blivande botaniker vet att det kan vara svårt att hitta den perfekta kaktusen eller den saftiga. Genom att kombinera konst, design och botanik gör Plant the Future det enkelt att integrera lite grönska i hemmet.

Bild via AirBnb

CA Modern Home

stolar modern design Miami Miami FL

För klassiska moderna bitar från Eames, Knoll och Vitra, gå över till CA Modern Home. Kollektionen för belysning, möbler och tillbehör är alltid välsorterad och ger säker inspiration för alla smaker.

Bild via CA Modern Home

Addison House Kids

moderna barninredning Miami FL

Att köpa snygga möbler för vuxna är svårt nog, och det är inte lättare att köpa möbler för de små. Om du vill förse ett barnrum med delar som matchar resten av hemmet, gå över till Addison House Kids, och du kanske till och med hittar miniatyrversionerna av den Eames-stolen du alltid velat ha.

Bild via Addison House Kids

Victoria’s Armoire

antika shabby chic Miami FL

Om du vill lägga till en vintageinspirerad uttalande till hemmet, bör Victoria’s Armoire vara en av dina första stopp. Den här butiken har alltid försörjts med shabby-chic bitar som balanserar mer modern design och har försett Miami med individualiserad elegans sedan 1991.

Bild via Pinterest

Jalan Jalan

Jalan designområde modernt Miami FL

Om du befinner dig över i Miamis Design District, är Jalan Jalan en no-brainer. Detta designnav är länge känt för sina kostnadsspirerade moderna detaljer och är det perfekta stället att klä ett modernt strandhus eller fritidshus.

Bild via Jalan Jalan Miami

Överdådiga föremål

sektionssoffa modern Miami FL

Sektionssoffor brukade vara en häftklammer av frat-boy-mangrottor. Men tack vare Opulent Items kan du nu hitta en bekväm sektion som flyter sömlöst med resten av dina möbler. Se bara till att avstå från att köpa den affischen av hundar som spelar poker.

Bild via rörlig kärlek

NIBA Home

designdistrikt moderna möbler Miami FL

NIBA Home är en långvarig del av Miami Design District och erbjuder en väl utvald samling av djärva och eklektiska mönster. Butiken är kuraterad av Nisi Berryman, vars val aldrig viker undan ljusa färger och levande mönster.

Bild via Pinterest