Heminredning Idéer för landsbygdsservering
  Rum

En lantlig matsal kan verkligen använda mycket rött. Det kan kombineras med blått och vitt om du vill ha en Americana-stil. Men det finns intressanta sätt på vilka du verkligen kan integrera den typen av färg i rummet med många av de möbler du redan har. Detta är en könsneutral färgpalett som hela familjen kan njuta av. Du måste inkludera filten och dekorativa färger som du har i resten av ditt hem så att du fortfarande får ett konsekvent utseende, men du använder en helt annan väggfärg.

En sak som vi ofta ser i den lantliga designstilen är målade delar som passar inredningsidéer för lägenheter eller små vardagsrum. På detta sätt kan du hämta många möbler i sparsamhetsbutiker. Det här kan vara en bås eller en buffé som inte passar in i din matsal, och det är därför du verkligen accepterar den och ger den en ljusröd ton.

Vi ser också många olika möbler. Det betyder att stolarna vanligtvis inte passar borden i många av de tillgängliga designermagasinerna. I detta fall kan du verkligen motverka detta endast med målade stolar. Vanligtvis kan detta vara en traditionell svartvit, men istället kan du försöka välja en kombination av målade toner och naturliga trätoner.

Du behöver inte göra många DIY-projekt i den här färgen i ditt rum. Istället kanske du bara vill hålla dig till en riktigt vit matsats. Detta kommer att vara ett av få ämnen som gör det bra att måla dina väggar i rött, men du kanske vill motverka det genom att använda en vit pärlabräda också.