Heminredning Idéer i filmer

Filmbakgrunder gör att alla typer av fantastiska heminredningskoncept verkar vara möjliga, men många av dessa idéer har stora nackdelar i verkligheten.

Willy Wonkas chokladfabrik
Chokladfabriken är en stor inspiration för barn överallt. Den ungdomliga publiken spottar vid ögonen på chokladflödet, tekoppblommorna och träden med ballongliknande godis. Vem vill inte ha ett stort utrymme där allt är möjligt? En förnuftig vuxen med en vision som inte vill se faran med ett sådant leksakrum. Först finns det den omöjliga uppgiften att avvisa insekter och byta ut löpt godisträd. För det andra skulle det vara biologiskt riskabelt att bjuda in gästerna att njuta, som om de delar en klubba med en grupp vänner. Den enda vuxna som skulle vara intresserad av ett rum eller ett hus med godis är häxan i Hansel och Gretel.

Texas motorsågsmassaker
Den mördande familjen i den ursprungliga Texas Chainsaw Massacre-filmen framställs inte i ett mycket gynnsamt ljus. "Stå din mark" lagar och "Castle" -doktriner ger husägare i många stater den lagliga kraften att döda inkräktare, och det är förmodligen en social fördom som gynnar vapen över motorsågar för hemförsvar. Men kannibalism och användningen av ben för att tillverka möbler går ibland lite för långt. Filmen från 1974 visade en kärlekssits och andra möbler dekorerade med ben, vilket i sig inte är en hemsk idé. Så många decennier före Etsy är det förståeligt att hantverkare måste kämpa med nya idéer för inredning genom många tester och fel. Henglar och horn är ganska populära i stolar och andra möbler idag, men att samla in och dekorera mänskliga ben är ett lagligt problem.

Varje Bond-skurk har någonsin levt
007-filmfranchisen har gjort det till en kliché att bond-baddies pratar för mycket, väljer alltför komplicerade exekveringsmetoder och investerar alldeles för mycket pengar i heminredning. Ändå kan spektakulären att gömma sig på privata öar och månen vara imponerande. I Spionen som älskade mig är skurkens undergiven minnesvärd minnesvärd. Målningarna stiger och ger en inblick i en undervattensvärld med hajar och jättefisk. Eftersom undervattensbyggnad kan vara oöverkomligt dyrt (och komplicerat i enlighet med regleringsreglerna) kan många husägare frestas att återställa effekten till stora akvarier. Visst, ett enormt akvarium är inte så dyrt som en månkoloni, men det kan komma mycket nära. Glöm inte att beräkna underhållskostnader, rengöring och enstaka utbyte av fisk. Även om du har mognad att motstå en haj, är det en fisk som äter fiskvärlden under vattnet.

vakt hus
Från detta koncept gjordes några olika filmer, men (spoiler alert) höjdpunkten rör hela hussmältningen. Denna fras kan vara mer förvånande för ouppmärksam filmgäster, eftersom byggnaden också är ett vaxmuseum. Ändå är den här filmen en bra påminnelse om noggrant urval av byggmaterial. När det är dags att konstruera ett nytt tillägg eller ställa in accenter för heminredningen är det bra att undersöka riskerna med nya material. Har materialet producerats i ett dramatiskt annorlunda klimat eller bör det inte användas direkt?

Definitivt titta på filmer för att hitta idéer för dekoration. Prata med en professionell entreprenör för att ta reda på vilka ämnen och teman som passar din budget.