Hemmakontor att arbeta hela dagen

hemmakontor idéer mattor

Även om det moderna livets fångster kan tillåta oss att arbeta var som helst i hemmet – soffan, fåtöljen, hoprullad under sängkläderna i sängen – finns det inget som att ha ett dedikerat hemmakontor. Oavsett om du skriver nästa stora amerikanska roman, gör din bokföring eller bara uppdaterar ditt Twitter-flöde med ännu en video av hamstrar som äter saker, är ett hemmakontor det bästa sättet att vara energisk och fokuserad på uppgiften. Ett eget arbetsrum är bra, men inte nödvändigt.

Stora hemmakontor kan sättas in i sovrum, kök och till och med den besvärligt formade kroken i din hall. Om du får några idéer för att dekorera ess på kontoret har vi femton vackra kontorsutseende för att komma igång. För mer inspiration, kolla in det här blogginlägget och vår Hamptons hemmakontorsdesign.

Minimalistiskt hemmakontor

Minimal dansk design på hemmakontoret

Detta minimala danska hem har ett hemmakontor som ligger tätt inuti en fönsterkrok. Utmärkt för att arbeta med naturligt ljus! Via sjuttio nio idéer och Elle-dekoration.

Skrivbordshylla

Franska hyllor för hemmakontor

Detta franska hem, designat av Marie-Laure Helmkampf, har en lång hyllenhet som fungerar som en arbetsyta. Via sjuttio nio idéer.

Kontor och vardagsrum

Moderna franska dörrar för hemmakontor

Detta utrymme, fotograferat av Derek Swallwell, har ett kontorsområde som passar mellan vardagsrummet och uteplatsen.

Konstvägg

Hemmakontor med väggkonst och tryck

Detta kontor, fotograferat av Jonas Ingerstedt, pryds med konst och tryck – perfekt om du vill arbeta omgivet av skönhet.

Slab Desk

Wood Slab Desk Home Office Design

Det här London-hemmet designat av Rose Uniacke har ett plattdisk som kantar ut från inbyggda hyllor.

Gemensamt bord

Manhattan Loft hemmakontor med gallerivägg

Detta loft på Manhattan har ett långt gemensamt bord som fungerar som ett hemmakontor. Foto av Simon Watson. Via Architectural Digest.

Glamorösa hemmakontor

guld spiraltrappa glamorösa hemmakontor

Designat av Kelly Wearstler, har detta hemmakontor i Washington skönhet och glamour. Via Elle Decor.

Två-sits skrivbord

Paris hemmakontor av modedesignern Stefano Pilati

Hemmakontoret för den italienska modedesignern Stefano Pilati har ett skrivbord med två platser, fönster från golv till tak och en mysig marockansk matta. Designad av Bruno Caron Architectes. Foto av Björn Wallander. Via Architectural Digest.

Paris-stil kontor

Öppna Paris hemmakontor

Den öppna och luftiga layouten på Laurence och Patrick Seguins hemmakontor är perfekt för att låta dina idéer flyta runt. Foto av Simon Watson. Via Architectural Digest.

Platsbesparande kontor

Trailerhemmakontor via Dwell

Även ett trailerhem kan ha ett fantastiskt hemmakontor. Sofie Howards Malibu-släpvagn har ett skrivbord som passar in i en hörnkrok. Foto av Spencer Lowell. Via Dwell.

Fashionabla hemmakontor

Andréa Krueger Paris hemmakontor

Modekonsult Andréa Krueger Paris lägenhet har ett hörnkontor med mycket ljus – och vackra 1900-talsmöbler. Foto av Brittany Ambridge. Via Domino.

Massimo Vignelli hemmakontor

Massimo Vignelli hemmakontor

Kontoret för det legendariska designparet Massimo och Lella Vignelli leker med ljus och skala genom att para ihop mörka möbler bredvid ett stort fönster. Via Noupe.