Hemmakontorsdiskar

Milo baughman flytande skrivbord

De flesta av oss får inte säga till om hur våra kontor drivs, organiseras och designas. Men om du jobbar hemifrån då och då, så har du förhoppningsvis lite insikt i hur du dekorerar ditt kontor från kontoret. Oavsett om du försöker skriva nästa stora amerikanska roman eller bara skapa en fungerande arbetsyta, är ett nytt skrivbord ett utmärkt sätt att öka produktiviteten i hemmet. Om ökad produktivitet råkar vara högst upp på din lista över nyårsresolutioner, kolla in några av de skrivbord som våra interna designers för närvarande älskar.

Truss Desk från Uhuru Designs

truss skrivbord uhuru mönster

När du köper möblerna till ditt hemmakontor, försök att välja delar som är sammanhängande med resten av ditt heminredning. Om du utformar ett urbant, loftliknande utrymme som också fungerar som ett hemmakontor, överväga sedan Truss Desk från Uhuru Designs. Handgjorda med återvunna material, har detta skrivbord en oxiderad ambrosia lönntopp och en svart stålbotten, vilket gör det till ett snyggt komplement till alla eleganta, urbana hemmakontor.

Truss Desk från Uhuru Designs är specialbyggd på beställning.

Skrivbordet 7032-74 från Nancy Corzine

nancy corzine 7032 74 avenue skrivbord

Med en halvcirkel topp och sex lådor är 7032-74 Avenue Desk från Nancy Corzine direkt president. Medan andra finish finns tillgängliga föredrar våra designers detta skrivbord i teakfinish med antika guldfärger.

7032-74 Avenue Desk är tillgänglig via Nancy Corzine.

Det flytande toppdisken från Milo Baughman

flytande skrivbord milo baughman

Floating Top Desk från Milo Baughman är ett mycket modernt och konceptuellt stycke som är ett klassiskt skrivbord för alla hemmakontor från mitten av århundradet. Med två separata arbetsytor fungerar det här skrivbordet också som ett underbart urval för alla multitaskare.

Det flytande toppdisken från Milo Baughman är tillgänglig från 1: a Dibs och säljs för 5 650 $

JMF inspirerat skrivbord i ek och läder av Atelier Violett

jmf desk atelier violett

Bara för att du arbetar betyder inte att du inte kan ha en lyxig möbel som hjälper dig att få jobbet gjort. Skrivbordet på detta JMF-inspirerade skrivbord i ek & läder av Atelier Violett är tillverkat med ett enda garvat läder för en utsökt arbetsyta.

JMF-inspirerade skrivbord i ek och läder är tillgängligt från Atelier Violett.

Xie Writing Desk från Hellman Chang

xie skrivbord hellman chang

Hemmakontor är ofta återanvända reservrum som inte rymmer stora möbler. Om du letar efter ett snyggt, elegant och lågprofil skrivbord, överväga Xie Writing Desk från Hellman Chang. Det är ett mindre alternativ som inte på något sätt offrar stil.

Bild via New York Spaces.

Thoreau Rustic Lodge-skrivbord från Kathy Kuo

thoreau rustik lodge skrivbord kathy kuo

En stor möbelbit, till exempel ett skrivbord, är ett utmärkt sätt att sammanföra konkurrerande stilar i hemmet. Om du försöker balansera rustika bitar med en modern estetik, överväga sedan Thoreau Rustic Lodge Desk från Kathy Kuo. Tillverkad med återvunnet trä, men formad som ett traditionellt skrivbord från mitten av århundradet, kommer detta snygga stycke att ge ditt hemmakontor det bästa från två världar.

Thoreau Rustic Lodge Reclaimed Oak Brass 5 låddisk finns tillgängligt från Kathy Kuo Home och säljs för $ 2000.

Popova-skrivbordet från Scala Luxury

popova skrivbord scala lyx

Popova-skrivbordet från Scala Luxury är överlägset vårt största och djärvaste urval. Med en borstpolerad rostfri topp och en geometrisk bas är detta konceptuella skrivbord det perfekta tillskottet till alla mycket moderna hem.

Popova-skrivbordet finns tillgängligt från Twentieth.