Hemstänger

hem bar idéer

Eftersom våra kunder ofta efterfrågar inspirerande hemmabarer för sina hem tittar vi på prisvärda och uppnåbara sätt att skapa egna utan att gå sönder eller ta för mycket värdefullt utrymme i ditt hem. Om det inte går att hitta dyra skräddarsydda bardesigner, är dessa 12 DIY-barbordsidéer som tas bort från våra dekoratörer säkert att inspirera.

Från vackra källarbaridéer till snygga utomhusbarer, bli kreativa med ditt tillvägagångssätt och ha kul med dessa ledtrådar nästa gång du underhåller hemma.

En liten bar

små hemstänger

Om du älskar tanken på att ha din egen bar hemma men inte har mycket utrymme att låna ut, finns det fortfarande en väg att få för ditt utrymme. En liten hylla kan göra och kommer att fungera för att hålla barn utom räckhåll medan de tar knappt något utrymme jämfört med andra barbaridéer.

Beviljas, du kommer inte att kunna ha ett enormt barstock, men en hylla är perfekt för nödvändigheter.

Pianobar

minimala barer i hemmet

Har du ett piano hemma som du inte använder? Tja, om du gör det, varför inte göra det till en hemmabar? Det är förvånande hur många människor har ett piano hemma som de inte använder, oavsett om det beror på att barnen inte tar lektioner längre eller att de har gett upp att spela.

Istället för att låta den sitta där och samla damm, varför inte använda den och göra den till en bar? Investera i några vackra brickor för att visa dina flaskor och förvandla det pianoet till en underbar cocktailstation.

Resväska Bar

DIY-barer

Kort på plats? Eller kort på DIY-färdigheter? Var inte rädd, du kan fortfarande kreativt förverkliga din helt egen bar. Ta en skurk runt kringvaruaffärer eller leta online efter en vintage-resväska; fyll din resväska med dina favoritdrycker och drickskärl för att göra en superlätt och rolig DIY-bar utan besvär.

Och för att rensa allt kan du packa upp din bar och ta den med dig vart du än går …

Karaffljus

moderna barer

Behöver du en realistisk användning för gamla karaffer du har kvar? Använd dem för att skapa snygga pendellampor till toppen av dina barstilar. Få händerna på några hängande ljusarmaturer i vintagestil och omvandla dina gamla flaskor eller karaffer till ljusarmaturer.

Du måste klippa botten från karafferna för att släcka ljuset, göra det möjligt att byta ut glödlampan och förhindra att flaskan blir för varm. Om du inte är säker på att göra det själv (eller om du inte har verktygen) kan du ta dina flaskor eller karaffar ner till ditt lokala glasverk så kan de hjälpa dig.

Champagnekrona

hemstänger

Oavsett om du väljer att dricka champagne, vin eller öl, håll tag i flaskorna och förvandla dem till en fantastisk ljuskrona. Flaskans glas gör att ljuset kan filtrera igenom på ett så vackert sätt. Om du vill ha ett riktigt mjukt ljus, välj bruna ölflaskor; för något lite mer eklektiskt, håll fast med traditionella gröna flaskor.

Om du vill ha ett starkt och blinkande ljus, välj sedan klara flaskor; hålla etiketterna för att blockera en del av ljuset. En ljuskrona som den här kommer att se fantastisk ut i en källarbar och lägga till den mysiga känslan av den.

Ljus för vinflaska

snygg hembar

Ljus av vinflaskor är det perfekta tillskottet till barer i hemmet. Borta är dagarna med att behöva hitta ett ljus att skjuta i toppen av flaskan och att hålla ett öga på att ljusvaxet rinner utåt. Du kan köpa wicks speciellt gjorda för vinflaskor för att enkelt göra ett helt problemfritt vinflaskljus.

Om du föredrar det gammaldags sättet, skaffa dig ett förpackning med smala ljus att sätta i toppen av dina flaskor och när vaxet rinner utåt kommer din bar snart att likna en traditionell fransk vinbar. Detta är också ett riktigt sparsamt sätt att ta dina hemstångsdesigner till nästa nivå.

Resande vagnstång

inspirerande barer i hemmet

Begränsa dig inte till att ha din bar fast i ett rum; glöm de statiska idéerna från det förflutna. Om du är stor på att underhålla och du vill kunna underhålla dina gäster i alla rum i huset, är en bar du kan flytta runt ett bra alternativ.

Föreställ dig en klassisk te-vagn staplad med drycker och glas, redo att servera dina vänner där du sitter. Inte bara är det här praktiskt och praktiskt, men det ser också snyggt ut vintage, utan all större delen och införandet av vanliga hemstänger.

Bokhylla Bar

hållbara återvunna barer

En gammal bokhylla är den perfekta möbeln att använda när du skapar en våt bar i hemmet. Du kan använda hyllorna för att visa olika glasögon och cocktailböcker. Det finns gott om utrymme för brickor, udda formade flaskor och cocktailutrustning.

Om du har en bokhylla med dörrar i botten, kommer den att vara bra att förvara oattraktiva element (som burkar eller plastflaskor). Detta är också ett utmärkt sätt att hålla din bar synkroniserad med resten av dina möbler.

Och nu för några snygga upcycled DIY-idéer:

Ytterdörr kul

Förvandla en gammal ytterdörr till en elegant utomhusbar perfekt för fester. Lägg till hyllor så att du kan förvara glas, flaskor och en vinkyl, så är du redo för sommarfester. Se till att du målar dörren med lite slitstark färg så att den tål elementen och din bar kan betjäna dig året runt.

Andra hemstångsidéer bleknar i jämförelse, och den här tanken omfattar känslan av hemma.

Keg barstolar

Om du är en riktig hemmabarentusiast och öl är din vice, vad sägs om att göra bekväma barstolar av fat? Detta är den perfekta källarbaren för en robust reträtt.

De kommer att lägga till en rolig och industriell atmosfär i en hembar, och de är inte så svåra att göra själv; du kan till och med få kit som hjälper dig att förvandla tomma fat till barstolar.

Underlägg för flasklock

Att göra dina egna underlägg av flasklock är ett hållbart sätt att använda alla de flasklock som du brukar kasta bort. Ett effektivt sätt att göra detta är att sätta in dina flasklock i kvadrater av harts – vilket skapar en säker och slitstark dalbana för din bar.

Om du har en tillräckligt stor samling av flasklock, kan du till och med lägga dem i bardisken för en stimulerande uppfattning om bartoppen.

Återvunna burlampor

Utnyttja tomma burkar genom att tillverka dem till svala, enastående belysning. Det är snällt mot miljön, eftersom du gör något av ett föremål som du brukar kasta ut, och du har den extra bonusen att skapa något som ingen annan kommer att ha i sitt hem.

Bilder via Pinterest