Holiday Gift Guide Liquid Courage

Valnöt bar

Med vintersemestern precis runt hörnet sammanställer vi noggrant listor med presenter till varje person i ditt liv. Semestern är den perfekta tiden att koppla av och koppla av med ett glas vin, en specialcocktail eller ett hantverksbrygga. Men att ge sprit kan vara svårt, särskilt om din avsedda mottagare är snygg över sina drycker. Om du har problem med att handla baren i ditt liv, kolla in vår guide för att ge flytande mod.

Whisky Ice Wedge

whisky iskil

Att köpa whisky för en entusiast är jävligt nästan omöjligt. Så hoppa över hela prövningen att plocka ut fel flaska i spritbutiken och gå istället för en whiskyis. Det kommer att hålla de bruna grejerna kalla utan att späda ut det och det kommer att hålla din whiskyentusiast glad, utan att tömma ditt bankkonto.

Whisky Wedge är tillgänglig via MoMAs onlinebutik och säljs för $ 18.

Flasköppnare i mässing av deco

deco mässingsflasköppnare

Om din presentmottagare gillar att knäcka en kall i slutet av dagen, kan du överväga att ge dem denna Deco Brass Bottle Opener. Denna stiliga flasköppnare är gjord av massiv mässing och gjuten i en art-deco-design och är ett välkommet tillskott till alla barvagnar från mitten av århundradet.

Deco-mässingsflasköppnaren är tillgänglig via Leif Shop och säljs för $ 45.

Walnut Bar Cart

valnötstångvagn TRNK chris earl

Den här stiliga barvagnen från Chris Earl är handgjord med valnötträ och borstat mässing och ger en dekadent semestergåva som kommer att pågå från mitten av århundradet till nästa århundrade. Med två hyllor av härdat glas kan den här barvagnen rymma en full hylla med sprit och glas.

Walnut Bar Cart kan köpas via TRNK och säljs för $ 1650.

Carry-On Cocktail Kit

fortsätt cocktailpaketet

Perfekt för frekventa resenärer eller för dem som gillar sina drycker, det kompakta bärcocktailpaketet ger en fantastisk strumpa. Det kommer inte med någon faktisk sprit, men ger dig alla ingredienser för att göra två drinkar medan du är på 30.000 fot. Vi är ett fan av den gammaldags mixen, men de erbjuder också mixar för att göra Moscow Mules, Bloody Marys och en mängd andra drycker.

Carry-On Cocktail Kit är tillgängligt via W&P Design och säljs för $ 24.

Whiskyglas från Denver och Liely

Denver och liely whiskyglas

Oavsett om din speciella person gillar deras whisky blandat, rakt upp eller på klipporna, är Denver och Liely Whisky-glaset den perfekta presenten till whiskydrinkaren i ditt liv. Handblåst glas ger detta stiliga stycke en individuell touch, och den konturerade formen är perfekt för att öppna upp ett glas av de goda grejerna.

Dessa whiskyglas kan köpas från Denver & Liely och säljs för $ 50.

Flytande kroppskolv

flytande kroppskolv

Om du ska ta lite flytande mod att gå, stänka det åtminstone i en snygg kolv. Flytande kroppskolv är hydroformad med två ark rostfritt stål, vilket ger varje kolv en något unik form.

Liquid Body Flask är tillgänglig via AreaWare och säljs för $ 60.

PDT Cocktailbok

pdt cocktailbok

Från en innovatör i hantverkscocktailvärlden är denna receptbok från Jim Meehan, grundaren av PDT, en lokal New York Cityfavorit, en underbar gåva till hantverkscocktailälskaren i ditt liv. Med över tre hundra recept kommer det förhoppningsvis att hålla dem sysselsatta ett tag.

PDT-cocktailguiden är tillgänglig från Amazon och säljs för $ 16.