Holiday kaffe älskare presenter

chemex kaffebryggare

Med vintersemestern precis runt hörnet sammanställer vi noggrant listor med presenter till varje person i ditt liv. Och om din avsedda mottagare råkar vara en stor kaffedrycker, så har vi några idéer till dig. Hoppa över ”världens största pappa” -mugg och följ vår presentguide för kaffefanatiker.

Bild via Ravenbait.

La Colombe Draft Latte

la colombe draglatte

La Colombe är en av våra favoritkaffe-rostare, så vi hoppade på chansen att prova deras latte-uppfinning. Drycken har en milkshake-konsistens, med all den smak du kan förvänta dig av denna kaffekokare i världsklass.

Draft Latte 4-pack finns tillgängligt via La Colombe och säljs för $ 12.

Chemex kaffebryggare

chemex kaffebryggare

Om du har den olyckliga uppgiften att handla en kaffepurist kan du inte gå fel med en Chemex kaffebryggare. Hällningsmetoden är lite mer tidskrävande, men slutprodukten är oändligt bättre än ditt genomsnittliga kontorskaffe.

En Chemex kaffebryggare kan köpas via Chemex och säljs för $ 44.

Rok Manual Espresso Maker

rok manuell espressomaskin

Om din kaffedrycker föredrar saker som görs på det gammaldags sättet, överväg att skaffa dem Rok Espresso Maker. Det är en handpress som inte kräver el, vilket ger användaren mer kontroll än en vanlig elektrisk espressomaskin.

Rok Manual Espresso Maker är tillgänglig via Amazon och säljs för $ 165.

Blue Bottle Coffee Prenumeration

prenumeration på blå flaskkaffe

Oavsett hur snygg din kaffebryggare är, är den slutliga produkten bara lika bra som de bönor du börjar med. För konsekvent bra kaffebönor på begäran, överväga att få din kaffefanatiker en prenumeration på Blue Bottle Coffee.

Prenumerationer kan köpas via Blue Bottle och kostar $ 24.

Bild via mat 52.

Hario Cold Process Pour-Over Immersion Brewer

hario kall process häll-över nedsänkning bryggeri

Om din dedikerade kaffefanatiker har turen att leva i ett varmare klimat, överväga att skaffa dem en kall bryggeri. Istället för att hälla hett kaffe över is eller åka till ett kafé, kan en kall bryggare göra dig utsökt iskaffe hemma. Vi gillar personligen den här snygga nedsänkningsbryggaren från Hario.

Hario Cold Process Pour-Over Immersion Brewer kan köpas från Williams-Sonoma och säljs för $ 25.

Wacaco MiniPresso

wacaco minipresso

Några av oss föredrar att njuta av en kopp kaffe hoprullad med en bok hemma. Och så finns det kaffedrickarna som ständigt är på språng. Om din kaffefanatiker faller i den senare kategorin, överväga att skaffa dem en MiniPresso. Det är en bärbar tillverkare som slår ut högkvalitativ espresso, var du än behöver.

MiniPresso kan köpas via Amazon och säljs för $ 60.

Corkcicle-matsalen

corkcicle matsal

Och om du behöver ta den hemlagade koppen kaffe att gå, överväga att få Corkcicle Canteen. Corkcicle Canteen har ett trippelisolerat rostfritt exteriör som håller ditt kaffe varmt i upp till tolv timmar.

Corkcicle Canteen kan köpas via Corkcicle och säljs från $ 20.