Fredericks och mae flagga dominos

Förutom att öppna presenter som är gömda under trädet är en av våra favoritjultraditioner att packa upp strumpor. Med strumpstoppare desto mindre desto bättre: de bästa alternativen är tankeväckande eller humoristiska gåvor som kan passa i handflatan. Om du redan har de stora grejerna ur vägen, följ sedan vår guide för att fylla dina älskades strumpor.

Charcoal Bar

kol bar apotheke

Handgjorda tvålar från Apotheke är den perfekta storleken för en strumpstoppare, och vi är särskilt förtjust i deras kolstång. En kombination av cederträ, sandelträ och kolpulver, denna bar är milt doftande och perfekt för daglig användning.

Charcoal Bar är tillgänglig från Apotheke och säljs för $ 8.

Google Kartong

google kartong virtual reality

Virtuell verklighet är raseri idag. Och om du letar efter ett roligt lågteknologiskt alternativ, överväga att ge Googles Cardboard VR-headset. Sätt i din smartphone och gör dig redo att se framtiden.

Google Cardboard är tillgängligt via Google och säljs för $ 15.

Teakvedflaska

teakvedflaska sväller

Den tunna och kompakta designen av Teakwood Bottle från S’well gör den till den perfekta strumpstopparen. Med ett dubbelväggigt rostfritt stålskal håller det kalla drycker svala i 24 timmar och varma drycker pippar i upp till 12.

Teakwood-flaskan är tillgänglig via S’well och säljs för $ 35.

Scoop That! Glass Scooper

skopa den glassskopan

Denna glassskopa har ett värmeöverföringshandtag som gör att du kan docka ut perfekta skopor utan att vänta på att glass ska tina. Med en matt svart yta och en snygg design ger den här enastående glassskoparen den perfekta strumpstopparen.

Scoop That! Ice Cream Scooper är tillgänglig via Bed, Bath och Beyond och säljs för $ 20.

Flagga Dominos

flagga dominos frederick och mae

Ett steg över standarduppsättningen av ben, dessa dominos undviker de vanliga svarta prickarna för en serie nautiska flaggor. Inbäddat i en stilig trälåda, ger den här uppsättningen dominos den perfekta strumpstopparen.

Flaggdominosna är tillgängliga via Fredericks & Mae och säljs för $ 38.

Andrew Cardholder från APC

apc Andrew korthållare plånbok

För en strumpstoppare med lite mer pizzazz, överväga Andrew Cardholder från APC. Konstruerad med vegetabiliskt garvat spansk läder, kommer denna tunna dubbla vik att uppskattas mycket, i en strumpa eller under trädet.

Andrew-kortinnehavaren är tillgänglig via APC och säljs för $ 130.

The Votive Candles från Malin & Goetz

röstljuset malin goetz

Ljus är en bra strumpstoppare, och vi gillar särskilt Votive Set från Malin och Goetz. En triplett av deras bästsäljande ljus, denna uppsättning är gjord av jordvänliga material för en skuldfri doftupplevelse.

Votive Set är tillgängligt via Malin och Goetz och säljs för 45 $.

Bild via Birchbox.

Poketo Pencil Pouch

pokito pennficka

För ett elegant organisatoriskt stycke, överväga att ge denna pennapåse från Poketo. Konstruerad med ett enda stycke vegansk läder och en liten silverknapp, är den här fiffiga påsen perfekt för pennor, pennor, hörlurar eller något annat som kan gå vilse i din strumpa.

Den minimalistiska pennapåsen är tillgänglig via Poketo och säljs för $ 24.