Umbrien collimartani olivolja

Julen är några dagar borta, vilket innebär att ditt fönster för att dra nytta av snabba leveranser långsamt stängs. Att planera i förväg är alltid perfekt, men ibland kommer livet i vägen för att det är ett alternativ. Om du befinner dig på väg till semesterfest och du måste hämta en snabb present, kolla in vår guide till sista minuten-gåvor som du kan hämta på språng.

Hario keramisk kaffedroppare

hario keramisk kaffedroppare

De flesta big-box-hemvaruaffärer kommer att ha minst en anständig dryck med dryck. Om du befinner dig i en nypa, sväng av Williams-Sonoma eller Bed Bath & Beyond, och ta en av dessa keramiska Hario Pour-Over kaffebryggare. Det är en väldesignad och lättanvänd present som alltid brygger en överlägsen kopp kaffe.

Hario Ceramic Coffee Dripper finns på Williams-Sonoma och säljs för $ 25.

Google Chromecast Audio

google chromecast ljud

Om du handlar i sista minuten för ljudfilen i ditt liv, överväga att ge dem Googles nya Chromecast Audio-enhet. Den ansluts till valfri uppsättning högtalare och ansluts trådlöst till valfri dator, surfplatta eller smartphone-enhet.

Googles Chromecast Audio säljs för $ 25 fram till julafton och kan hämtas från alla Best Buy.

Woodford Reserve Bourbon

Woodford Reserve Bourbon

Som den officiella bourbonen i Kentucky Derby är Woodford Reserve en fantastisk gåva i sista minuten. Vanligt nog att hämtas i nästan alla spritbutiker, men utan en astronomisk prislapp är det en bourbon som både entusiaster och nybörjare kommer att uppskatta.

Woodford Reserve finns i vilken som helst halvvägs anständig spritbutik och ger dig cirka 40 dollar tillbaka.

Bild via Brown Forman.

Umbrien Collimartani extra jungfruolja

umbria collimartani extra jungfruolja

Om du är på väg till en middagsfest och vill hämta en sista minuten-present till foodie i ditt liv, överväga att ge dem en flaska olivolja. Gå till en extra jungfruolja från Whole Foods eller någon annan specialbutik för enstaka ursprung. Om du kan få tag på det gillar vi särskilt denna Umbria Collimartani extra jungfruolivolja.

Umbrien Collimartani Extra jungfruolivolja kan köpas från Eataly och andra specialbutiker och säljs för 34 USD.

David Salles hur man ser

David Salle hur man ser

Om du ska ge någon en bok, gå till något stort och visuellt som de kan visa på sitt soffbord. David Salles nya bok ”How To See” är en fantastisk present för alla, oavsett deras nivå av konsthistorisk kunskap, och kan hämtas i en Barnes and Noble eller någon allmän bokaffär.

David Salles ”How To See” kan hämtas hos din lokala Barnes och Noble och säljs för $ 26.

Bild via cool jakt.