Hookless duschdraperier

Alla som någonsin har hängit traditionella duschgardiner kommer att vara överens om en sak: krokar är ett problem. Du får en sida hängd upp och den andra sidan kommer ut. När du sätter in den här sidan kommer tre krokar att tappas. Du fumlar, du tappar saker. Innan du låter den hänga frestas du att kasta gardinen – och krokarna – ut i nästa fönster. Det finns ett enklare sätt.

Från och med nu finns olika varianter av krokfria duschgardiner tillgängliga. Även om de alla är fästa på olika sätt, fungerar var och en med dina befintliga standard duschgardinstänger … och de eliminerar alla krokarna.

En sådan krokfri duschgardin är tillgänglig för $ 19.99 från AmeriMark. Utrustad med ett inbyggt flexibelt delat ringsystem, passar det enkelt över din gardinstång.

En annan typ av krokfri duschdraperi använder slipsar. Medan varje slips måste knytas individuellt, behöver du inte fumla med svåranvända ringar. Ett exempel är Watershed Shower Curtain by Plough & Hearth. Den här duschdraken är inte bara krokfri, den avvisar också vatten och eliminerar risken för mögel och mögel.

Några andra krokfria duschgardiner är fästa på stången med knappar, tryckknappar eller kardborreband. Alla dessa metoder har sina egna nackdelar, men de eliminerar behovet av att hantera krokar.

Hookless duschgardiner finns i olika butiker. Testa dina lokala varuhus som Target och WalMart. Många hårdvaruhandlare, som Lowes och Home Depot, säljer också duschgardiner. Dessutom finns de i sängkläder och heminredningsbutiker som Linen N Things och Bed Bath & Beyond. I många onlinebutiker hittar du också krokfria duschgardiner.