Hörngarderober med skjutdörrar

Tillräckligt med lagringsutrymme är ett av de viktigaste kraven för nya husägare. Om ett eller flera sovrum har små skåp kan installation av hörngarderober med skjutdörrar kompensera för bristen på lagringsutrymme utan att ta mycket plats.

Ingenting kan ändra ett rum mer dramatiskt eller snabbare än ett hörngarderob. Ögonen riktas omedelbart till en stor, vackert designad garderob med traditionella dörrar. Sedan kommer den moderna versionen med skjutdörrar och "wow" -faktorn ökas med tio.

Hörnskåp med skjutdörrar erbjuder förvaringsutrymme

Den praktiska sidan av en garderob som passar i hörnet av ett rum är att den ger extra lagringsutrymme för kläder, sängkläder och andra föremål. Små sovrum har mycket lite förvaringsutrymme, även för en plantskola. Ett fristående skåp med skjutdörrar i ett hörn kan ha hyllor, lådor eller båda för förvaring av fällbara föremål och en kappställ för klädhängare.

Hörnskåp med skjutdörrar sparar utrymme

En annan praktisk aspekt av detta möbel är att det sparar utrymme eftersom det står i ett hörn. I ett sovrum förblir hörnområdet vanligtvis oanvänd, eftersom de flesta inte skjuter en byrå i ett hörn, utan vill centrera en byrå på en vägg. Eftersom ett hörnskåp enkelt passar in i ett hörn och samtidigt ser in i rummet, verkar det balanserat.

Ett hörnskåp med skjutdörrar skapar inte bara utrymme på golvet utan också på väggen. Ju mer väggutrymme i ett rum är fritt från möbler, desto större visas rummet. Ett hörnskåp med skjutdörrar sparar ännu mer utrymme. Öppningsdörrar måste släppas vid öppning. Skjutdörrar svänger aldrig in i rummet.

Hörnbeläggningsställ med skjutdörrar Add Beauty

Hos oss hittar du garderober i alla storlekar, stilar och färger. Du kanske gillar det traditionella träets utseende. Träskåp finns i ek, körsbär, tall, mahogny och andra färger. Pine är mycket populärt eftersom den kan färgas eller målas i alla färger som passar ditt sovrum.

Skjutdörrarna matchar resten av skåpet eller så kan du välja mellan kontrastdörrar, glasdörrar och speglade dörrar. Spegeldörrar kan uppfylla två krav: En spegel i full längd för vård och speglar kan göra att rummet ser större ut.

Detta är ett möbel som du kanske vill se och röra innan du köper, snarare än att välja från en bild. Du kan inte bara köpa din garderob lokalt. Det bästa rådet är dock att titta på din garderob och hitta den online till bästa pris. Detta är en bra artikel. Tänk därför på dina fraktkostnader. Jämför skatter och fraktkostnader som tas ut av din lokala möbelbutik med fraktkostnaderna i en onlinebutik. Du kan spara mer pengar på garderoben plus fraktkostnader från en onlinebutik.

Hörnskåp med skjutdörrar ger extra lagringsutrymme, sparar utrymme och ger extra skönhet i ditt lilla sovrum.