HP väggmontering

HP All-in-One TouchSmart-datorn används för sin beröringsfunktionella teknik och unika interaktiva upplevelser, från informationsdiskar i allmänna utrymmen, till patientrum och vårdstationer på sjukhus, till interaktiva spel för barn i snabbmatrestauranger, till hemkök. I många applikationer är det önskvärt att montera den här datorn för att korrekt placera pekskärmen för användarens komfort och nöje. Monteringen erbjuder också ytterligare fördelar som utrymmesbesparingar och en viss stöldsäkerhet. Till skillnad från en inbyggd TV- eller datorskärm drivs skärmen på TouchSmart ständigt av användare. Det är viktigt att datorn stöds ordentligt vid montering.

Om du tittar på hur HP TouchSmart sitter på skrivbordet ser du att datorns vikt är 3 poäng. De två benen direkt under monitorn och "stativet" på baksidan av datorn. När du monterar och stänger av datorn är det viktigt att behålla designen genom att stödja dessa tre punkter.

Andra överväganden för montering av HP TouchSmart:

1. Se till att konsolen är VESA-kompatibel. "VESA" står för "Video Electronics Standards Association". VESA marknadsför och utvecklar relevanta öppna standarder för skärmtillverkare och displaymonteringsindustrin. Att använda en VESA-kompatibel distribution säkerställer att din dator är korrekt tillhandahållen.

2. För att installera HP TouchSmart krävs ett VESA-monteringskort eller liknande för att ansluta datorn till en VESA-monteringsenhet. Se till att monteringsadaptern inte kräver några datorkonfigurationer, eftersom detta kan upphäva garantin.

3. HP TouchSmart har en extern mursten ("power brick") som en skrivare. Tänk på hur detta stöds när datorn distribueras.

4. Vill du fästa din HP TouchSmart på väggen? Leta efter medföljande eller kompletta väggfästen. Att köpa ett komplett väggmonteringssats kan spara tid och pengar och se till att du har allt du behöver för att installera datorn ordentligt.

HP Wall Mount – Komplett väggmonteringssystem

Den ideala monteringssatsen för HP TouchSmart har en VESA-kompatibel adapterfäste, som kan fästas på baksidan av datorn utan att ändra datorns skåp. Fästet på monteringsadaptern har armar som sträcker sig ner för att stödja datorn underifrån. En enhet som också tillåter att den externa strömförsörjningen hålls bakom skärmen upp och utom synhåll ingår.

VESA-adaptern och monteringssatsen ger allt du behöver för att fästa HP TouchSmart ordentligt på ett befintligt HP-väggfäste, VESA-kompatibelt väggfäste eller skrivbordstödarm. Dessutom kommer monteringssatsen att innehålla en dold väggfäste för kunder som helt enkelt vill montera sin dator på väggen som en TV och vill tillhandahålla ett komplett väggmonteringssystem.