Hur du visar i ditt hem

Inkorporera konstfototryck

När man tänker på sätt att dekorera ett hem är konst ett utmärkt sätt att visa upp din personliga stil, samtidigt som du lägger till en touch av lyx i alla rum. Kom ihåg att alla kan gå ut och köpa utskrifter, men inte alla vet hur man får ut det mesta av dessa bitar. Få ditt hem att sticka ut bland grannarna genom att använda konst i hela ditt hem. Våra seniordesigners delar dessa fem sätt att visa konst och ge ditt hem den make-over det förtjänar.

Abstrakt kontra traditionell konst

Inkorporera konst Attrahera konst

Går du för abstrakt, traditionellt eller något däremellan? Ett experttips är att följa din instinkt, eftersom det är perfekt att hitta ett verk som talar till dig. Om rummet du placerar biten, tänk på biten som en förlängning av dig. Detta kommer att ge din unika personlighet till alla rum i ditt hem.

Mer konst är bättre

Inkorporera konst Mer konst

I tvivel begränsa dig aldrig till bara ett konstverk. Att hänga upp olika utskrifter kan faktiskt ge ditt rum en mycket konstnärlig touch. Du är väldigt eget hemma-galleri som du har samlat, det kommer definitivt att bli en isbrytare. Var noga med att följa matchande ramar för ett mer sammanhängande utseende till din utskriftssamling.

Häng flera bitar från samma artist

Inkorporera konst Flera bitar av samma konstnär

Att hitta en konstnär som har flera bitar som du tycker är värdig att pryda väggarna i ditt hem hjälper alltid. Att lägga bitar av samma artist hjälper till att ge sammanhållning och flöde i alla rum. Att ordna bitarna i en serie ger ett djärvt uttalande och berättar en designhistoria, särskilt om konstnären har fångat kärnan i dig genom sina verk.

Placera din konst på alternativa platser

Inkorporera konstsamling på golvet

Bild via Architectural Digest

Istället för att bryta ut ditt praktiska utjämningsverktyg, överväg att gå utanför normen och luta en grupp målningar mot en vägg i rummet som du stylar. Detta kommer att ge både djup och mysterium till alla rum. Ha kul med detta tillvägagångssätt genom att prova olika placeringar. Byt runt bitarna i olika formationer tills det känns helt rätt.

Fototryck ger lyx och design

Inkorporera konstfototryck

Medan verk gjorda med akrylfärg, akvareller och andra material skapar fantastiska bilder, kan de också vara ganska tunga på din plånbok. Att välja fotoutskrifter är du vanligtvis mindre dyr utan att tappa stil eller lyx. Svarta och vita foton är fantastiska eftersom de kan hjälpa till att ge ett utrymme en modern känsla, samtidigt som det hjälper till en mer klassisk atmosfär.