Hur man uppdaterar sovrummet

batteripark

Det finns ingen plats i hemmet där du spenderar mer tid än ditt sovrum. Även om du inte är vaken medan du är där, är det det bästa sättet att börja din morgon att vakna upp till ett väldesignat sovrum. Och att sprida upp ditt utrymme betyder inte att du genomgår en fullständig tarmrenovering. Med bara några få enkla justeringar kan du dramatiskt ändra ditt sovrums utseende. Om du vill vakna i dina drömmar, följ vår guide för en snabb uppdatering av sovrummet.

Symmetri

symmetrisk sängstyling

När du uppfriskar ditt sovrum, försök att skapa en ordnad layout innan du lägger till accenter. Om du vill få ditt sovrum att känna sig lite mer organiserat och fridfullt, överväga att lägga till några symmetriska element. I denna Four Seasons San Francisco lyxlägenhet, vi installerade matchande sängkonsoler och prydde sedan varje konsol med en matchande lampskärm.

Konst

hur man hänger konst i sovrummet

Om du försöker ge ditt sovrum en snabb uppdatering kan du överväga att bli kreativ med väggdekor. Om väggutrymmet ovanför din säng är tomt, överväga att lägga till ett konstverk som komplimangerar de befintliga färgerna i ditt sovrum. I denna Upper East Side-lägenhetsrenovering hängde vi ett monokromatiskt tryck ovanför sängen, för ett dämpat tillskott till detta neutrala sovrum.

En plysch huvudgavel

plysch tuftad huvudgavel

Vi är alla för produktivitet. Men under vintermånaderna, vem vill inte tillbringa dagen i sängen? Och om det finns en snöstorm utanför, kommer du att vilja ha en mest bekväm säng möjlig. Om du inte brukar tillbringa dagen i sängen då och då gör en plysch huvudgavel att sitta uppe i sängen exponentiellt bekvämare. Vi installerade detta tuftade huvudkort från RH Modern i denna Upper East Side Luxury Condo för en bekväm men ändå lyxig touch.

Dekorera med en neutral palett

dekorera med en neutral palett

Vi älskar att integrera ljusa färger i hemmet. Men i sovrummet är det bäst att hålla fast med en grå, neutral palett. Om du vill ge ditt sovrum en fridfull uppfriskning, överväga att byta ut några skarpa färger för gråtonade, dämpade bitar. För lite inspiration, kolla in vår snygga redesign av denna TriBeCa-investeringsfastighet.

Ny sängram

baldakinsram

Din säng är mittpunkten i ditt sovrum. Så om du vill ge ditt sovrum en snabb uppdatering, överväga att välja en djärv ny sängram. I detta Battery Park City Home hämtade vi en bäddmadrass av borstat metall, vilket skapar en dramatisk kontrast och accentuerar lägenhetens höga tak.

Plush nytt sängkläder

täcken sängkläder kuddar plysch

Skaffa ett andra täcke. Gör det till ett bagares dussin kuddar. Ett av de mest tillfredsställande sätten att ge ditt sovrum en snabb uppdatering är att köpa sängkläder. Oavsett om du börjar färskt eller lägger till vad du redan har, lägg på komforten. Vi älskar mängden kuddar och det plyscha täcken som stilar sovrummet i denna nya kanaaniska makeover.

Mörka ditt sovrum

mörkt dyster sovrum hästfoto

Om det finns ett rum i huset som du vill mörkna är det sovrummet. En mer dyster atmosfär är det perfekta sättet att avsluta dagen och kan hjälpa dig att sova bättre. I sovrummet på denna SoHo-duplex installerade vi grå tapet och ett monokromatiskt tryck för en mer dämpad atmosfär.