Husinredningstips för små
  Space Living

Små rum har stor potential för inredning av hus. Skapa mer utrymme och ge varje rum ditt individuella designuttryck genom att använda dessa 7 regler som proffsen använder!

1. Slim Down – Ta en stor låda, en korg eller en påse och sikt genom dessa små accenter. För många små saker som ligger i ett litet rum täpper snabbt rumets utrymme. Det är fantastiskt hur mycket luftrum du kan uppnå genom att specificera exakt vad du lägger på bordsskivor och hyllor.

2. Minska – Tunga, skrymmande fönsterbehandlingar blockerar inte bara det begränsade ljuset i ditt lilla rum, utan är också rymdätare. Befria dessa fönster med fönsterluckor, persienner eller till och med fönsterluckor. Det finns några fantastiska alternativ som du kan göra eller köpa i din favoritbutik för heminredning. Spendera lite mer pengar och ha dina persienner dekorerade med tyger som matchar ditt rum.

3. Färgning – Även om en mängd olika färger delar ett stort hus, kommer för mycket färg i ett litet hus att påverka ditt redan begränsade utrymme. Det är bäst att måla alla väggar i en färg eller använda en liknande palettskärm för små soffaskift från rum till rum.

4. Ljusare – Använd begränsade speglar för att dra in det begränsade ljuset direkt över ett fönster. Använd halvglansig färg för att reflektera ljuset och hålla dina möbler polerade och dina apparater rena.

5. Fabric Up – Det är bättre att ställa in accenter och lämna de stora möblerna till fasta tyger. Om du redan har en upptagen soffa med blommotryck, former eller ränder, bör du mjuka upp sakerna med en slipcover. Lägg sedan till de extra tygerna i dina accenter för att skapa visuellt djup och känslomässigt intresse. Ha kul med den här delen av ditt inredningsprojekt!

Ta med dessa tyger, mönster och quiltade tyger.

6. Liven Up – Ingenting säger mer om rymd och hälsa än färska växter som står runt ett rum. Krukväxter föredras, men också frodiga buketter, som regelbundet uppdateras, är väl lämpade.

Begränsat utrymme? Att placera en krukväxt framför manteln under den varmaste tiden på året är en stor användning av detta utrymme. Vinkla dina möbler och använd det extra utrymmet för att visa ett inre träd eller en inomhuspalm.

7. Step Up – Ljust trä är alltid det bästa och vackraste alternativet för att ge ett litet rum ett större utseende. Golv i en lägenhet kan inte ändras, men det kan ändras! Lägg en lättare matta på den befintliga mattan. Eller, i fallet med en mörk linoleum, leta efter en ljus bambu eller berber för att belysa ljuset.