Idéer för badrumsrenovering

Moderna badrumsrenoveringsidéer

Det är förmodligen ingen överraskning att det kräver en stor budget för att renovera ett badrum. Enligt våra inredningsarkitekter kan den genomsnittliga kostnaden för att modernisera ett badrum ligga mellan $ 17 000 och $ 25 000. Som en stor investering föreslår vi att du studerar effektiva badrumsmodeller istället för att göra misstag och riskera att vara missnöjd med din investering.

Liksom varje uppgradering kommer grunden till en prisvärd badrumsrenovering ner till planering. För att bli inspirerad har vi tagit fram smarta tips från våra designers för en lyckad badrumsrenovering som håller dig inom din ombyggnadsbudget.

Här delar designers från Décor Aid sina experttips för att lyckas renovera ett badrum medan de håller sig inom din budget.

Håll koll på nya badrumsrenoveringstrender

Idéer för miljörenovering av badrum

I en tid av information är det mycket lättare att hålla dig informerad om de senaste idéerna och trenderna för badrumsrenovering. Vatteneffektivitet, energieffektivitet, vattenrening och LED-design är smarta, kostnadseffektiva trender att tänka på när du planerar att renovera ett badrum. Bortsett från att hjälpa till att skydda miljön, blir de gröna ännu sötare. Vem skulle inte vilja ha ett miljövänligt badrum eftersom dessa badrumsrenoveringsidéer säkert kommer att sänka dina elräkningar.

Bild via Tendir

Håll det enkelt

Enkla badrumsrenoveringsidéer

En av de bästa överkomliga idéerna för badrumsrenovering är att hålla allt enkelt. Du behöver inte ha flera handtag för att driva vattenflödet och temperaturen i din dusch eller badkar. Dessa armaturer behöver inte vara en absolut prioritet när du renoverar ditt badrum, eftersom de kommer att öka den totala kostnaden för ombyggnad av badrummet. För att spara pengar på ditt badrumsrenovering, fokusera på prioriteringar som är viktiga för dig och eliminera det onödiga.

Bild via FaroFaucets

Återanvänd material

Prisvärda badrumsrenoveringsidéer

I varje badrumsrenovering finns det flera sätt att återvinna materialet du har i ditt badrumsrenovering. Till exempel behöver du inte köpa en ny granitplatta om du bara behöver en liten bit för din fåfänga. Om du för närvarande har granitplattor som är i bra till bra skick, föreslår vi att du håller fast med dem istället. Ett annat tips för att sänka kostnaden för ombyggnad av badrum är att använda tillämpligt material som du redan har i ditt garage och förvaringsutrymmen som kan och bör återvinnas när det är möjligt.

Bild via Maison Valentina

Sök efter ersättare för låg kostnad

Vintage badrumsrenoveringsidéer

Om återvinningselement som du redan har för ditt badrumsmake-up inte är möjliga eller helt enkelt inte är på din agenda, finns det säkert en mängd alternativ på din lokala loppmarknad. Det kan ta mer tid att leta efter föremål som ska ingå i din renovering, men en skattejakt är ett roligt tips när du renoverar ett badrum på en budget medan du vill lägga till en känsla av personlighet. Om du har tålamod kan du kanske hitta tillbehör som du kan använda i din badrumsuppgradering. Några viktiga vintage-bitar gör att ditt badrum sticker ut samtidigt som det sparar på ditt badrums ombyggnadskostnad. Våra formgivare rekommenderar att du gör mätningar innan du går på loppmarknad, antikvitetsbutiker och begagnade butiker. På det sättet vet du säkert att du köper något med rätt mått och skala, undviker kostsamma misstag och lagerför saker du inte behöver för din badrumsrenovering.

Bild via bättre hem och trädgårdar

Köp produkter av bättre kvalitet

Badrumsrenoveringsidéer

Att investera i högkvalitativa produkter kan täcka din renoveringsbudget tunt, men några viktiga fördelar när du renoverar ditt badrum kan hjälpa dig att spara pengar på lång sikt. Undvik att köpa byggmaterial för din badrumsrenovering, de kan vara billiga, men deras dåliga kvalitet kan förändra ditt badrums livslängd. Dessa material tenderar att lätt skadas vilket gör att du fortsätter att spendera pengar och tid på att behöva byta ut dem. Som en tumregel för vanligt förekommande områden med hög trafik som badrum och kök, är det till din fördel att gå till högkvalitativa armaturer när du omger ditt badrum. De kan vara dyrare än du hade förväntat dig, men bör ändå betraktas som en prioriterad och värdig, livslång investering.

Bild via Designrulz

Investera i brickor

Idéer för renovering av badrum

Naturligtvis är brickor viktiga i badrumsmakeovers eftersom de spelar en viktig roll i badrumets övergripande utseende. Även om du försöker spara pengar på ditt badrumsrenoveringskostnad, bör du inte spara på kakel. Sträva efter högkvalitativa, attraktiva och hållbara plattor att installera i ditt badrum för golv och väggar. Porslinplattor är ett utmärkt val när du renoverar ett badrum. De är tätare, mindre porösa och oändligt hållbara. För mer information om badrumsplattor, se vår guide om hur man väljer de perfekta badrumsplattorna.

Bild via hemdesign

Förvaring är kung

Badrumsförvaring Renoverar idéer

Det är alltid en fantastisk känsla att gå in i ett välorganiserat och rörigt badrum, särskilt när det gäller små badrumsrenoveringsidéer där förvaring bör prioriteras, även om du försöker spara pengar på din badrumsrenoveringskostnad. Detta stämmer för dem som tenderar att ha mycket toalettartiklar i badrummet. Se till att dina lagringsalternativ är praktiska för dig, annars kommer de att försämra deras syfte. Infällda hyllor fungerar bra för små badrumsrenoveringar eftersom hyllorna hjälper till att maximera utrymmet.

Bild via Hative

Inredning och inventarier

Moderna badrumsrenoveringsidéer

Tänk på att armaturer och armaturer kan vara små föremål, men de bör inte förbises när du renoverar ditt badrum, även om du inte behöver spendera mycket pengar på dem. Det finns DIY-ombyggda badrumsidéer för varje budget som du kan följa för att komplettera dina badrumsinredning och inventarier. Om du är ny inom DIY-praxis och inte vet vilka armaturer du ska välja när du renoverar ett badrum, är det ofta felsäkra alternativ att välja matt svart och kromfinish. Om du vill ha ett modernt utseende för din badrumsmovering med en elegant attityd, är mässing och koppar fantastiska val.

Bild via Labiciazul

Belysning

Modernt badrum som renoverar idébelysning

En viktig aspekt att tänka på i ditt badrumsrenovering är belysning. Kanske har ditt badrum bara ett svagt ljus eller de glänsande exponerade spegellamporna. Som i alla rum är ett smart badrumsrenoveringstips att få in så mycket naturligt ljus som möjligt i ditt badrumsutrymme. Men om det inte är möjligt på grund av din budget eller struktur, är en kombination av inbyggda taklampor och snygga hängarmaturer både praktiska och eleganta badrumsrenoveringsidéer. Med alternerande belysningsarmaturer kan du skapa olika stämningar i ditt badrum.

Bild via Id-lampor

Funktionsväggar

Badrumsrenoveringsidéer

När du planerar att renovera ditt badrum bör det första steget alltid vara att börja med väggarna. Att ge nytt liv åt de smutsiga kaklade väggarna är viktigt för varje badrumsmake-up. Men om du försöker spara på ditt badrumsrenoveringskostnad är det bäst att arbeta med det du har. En av de enklaste och mest effektiva badrumsrenoveringsidéerna är att injektera dina befintliga plattor för att ge dem ett nytt, nytt utseende. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att spara pengar på din badrumsrenovering.

Bild via hus och trädgård

Blybild via hemdesign