Idéer för bambu gardiner

Om du vill göra inredningen i ditt hem och / eller på kontoret tropiskt är bambusgardiner det perfekta valet. Att matcha dina gardiner till resten av möblerna i ditt rum kan vara svårt, men det är helt möjligt att hålla reda på alla olika och unika strukturer och färger. Vissa vardagsrumsmöbler stämmer aldrig helt med din gardinstil, men du kan ta den in i alla rum genom att noggrant välja ett dekorativt väggmålning eller använda neutral bambu.

Bambusgardiner används inte bara som fönsterbeläggningar utan blir också alltmer populära som rumdelare, dekorativa skärmar inomhus och utomhus eller till och med som väggmålningar. De är extremt hållbara och mycket enkla att ta hand om. Till skillnad från de flesta färger som samlar damm och samlar smuts kan du enkelt torka av gardinerna med en fuktig trasa, vilket inte kostar dig tid eller ansträngning. För att inte tala om att de är ett grönt alternativ till vanliga trägardiner.

För närvarande tillverkas bambusgardiner med en vävteknik som användes för många år sedan, i kombination med modern teknik som skär, kokar och bakar sedan bambubitar. Efter att ha behandlats, gängas de med tråd, vilket skapar en enda avsmalnande bambuskott, som sedan fästs på en träbit upptill. De är fästa på väggen med spikar eller krokar.
Bambusgardiner finns i olika prisklasser. Leta efter de som bäst passar din dekor, men överskrid inte din budget. Du kan hitta dem online eller i många stationära möbelbutiker i ditt samhälle.

Matchande bambusgardiner för dina vardagsrumsmöbler
Håll dig fast vid naturliga bambusgardiner när dina möbler har olika färger eller former. Detta håller gardinerna neutrala och vardagsrummet ser inte för fullt ut. Visa färgerna i ditt vardagsrum. Kolla in de accentmattor, bilder, vaser, ljus och andra vardagsdekorationer som du har. Observera också färgavvikelserna på dina möbler. Tänk på detta när du väljer en gardin och se till att välja en gardin som matchar eller kompletterar dessa färger. Bestäm var du ska placera gardinerna. Istället för en dörr kan du använda bambusgardiner som rumsdelare, vägghängning eller skåpskydd. Välj en gardin med väggmålning om du vill lysa upp ett rum. Gardinbutiker tillverkade av bambu säljer gardiner med strandscener, blommor, fåglar, människor och stora djur. Justera färgerna på väggmålningen till färgerna på ditt vardagsrumsmöbler.