Idéer för förvaring av skåp

eleganta förvaringsidéer för garderober

Eftersom en grundlig ombyggnad, rengöring och omorganisation är ett av de bästa sätten att välkomna höstsäsongen i ditt hem, tittar vi på smarta förvaringsidéer för garderober för 2019 som hämtas från Pinterest-användares mest sökta frågor för designinspiration. Och med över 14 miljoner hemorganisationssökningar under de senaste tio månaderna finns det mycket att ta in.

Från lysande förvaringsidéer för garderober för att uppdatera dina dagliga rutiner till enkla väsklagringslösningar, ta in dessa smarta ledtrådar för en mer organiserad garderob för att upprätthålla ordningen med lätthet.

Börja alltid med en rensning:

hur man rengör och organiserar din garderob

Även om du har turen att ha en expansiv garderob som gör att du kan hysa alla årstider tillsammans, med en ny säsong kommer den perfekta tiden att omorganisera, ompröva och rensa din garderob för att eliminera det du inte behöver för att skapa mer utrymme samtidigt som onödig röran minskas.

Våra dekoratörer rekommenderar att du spenderar en eftermiddag med en nära, pålitlig vän för en andra åsikt om allt du bör tänka på för att väga fördelarna och nackdelarna.

Börja med att separera allt efter kategori, dvs skjortor, klänningar och byxor etc. ihop för att enkelt organisera allt när du har klargjort vad du håller på och vad du blir av med.

Smart Bag-lösningar

bästa plånboksförvaringsidéer 2019

Med förvaringsidéer för handväskan som rankades högst bland Pinterest-användare på jakt efter smarta organisationshackar, meddelades enkla och billiga krokar anordnade på en stav enhälligt av vårt team och med goda skäl. Men varför inte visa dina väskor som i en butik för att njuta av deras styling så mycket som möjligt frågar du?

Till att börja med, har du verkligen så mycket extra utrymme? För knappast någon gör det. Dessutom att hänga dem bättre hjälper dem att behålla sin form och är en mycket hälsosammare lösning för lädervaror än förvaringsfack som potentiellt kan torka ut dem.

Skor

snygga förvaringsidéer för skoskåp 2019

Kanske är du inte välsignad med en mängd stora hyllor för att visa dina skor som de var i detaljhandeln, men när det gäller smarta förvaringsidéer som är lätta att se på, visa dina mest snygga bitar som du skulle göra konst och ta med slumpmässiga tillbehör för att framhäva dem.

För även om det är en funktionell garderob, varför inte lägga lite lätt på ögonkänslan för att göra monotonin av att klä sig dagligen desto mer inspirerande. Vi gillar att skorna här visas växelvis för att hålla ögat i rörelse.

Färgkoordinat

färgkoordinerade förvaringsidéer för garderober 2019

En av de smartaste förvaringsidéerna i garderoben som också är lätt för ögat är att gruppera varje kategori efter färg. På detta sätt kommer området att se harmoniskt ut och det blir lättare att klä sig efter ditt humör.

Dessutom blir allt lättare att ta bort efter användning eftersom du direkt kan berätta var det hör hemma.

Håll det minimalt

smarta förvaringsidéer för garderober 2019

Nu har vi alla sett över de bästa förgyllda kändisskåpen en hel del men tycker du verkligen att de ser eleganta ut? Våra designers tänker inte och föreslår att de håller sig borta från en tung hand.

För tidlösa förvaringsidéer för garderober, köp minimala varor och förvaringsenheter och håll din inredning enkel så att din garderob och omklädningsrum fungerar som en lugnande oas för dig att varva ner och göra dig redo för dagen framåt.

Dra nytta av inbyggda program

smarta förvaringsidéer för garderober 2019

Som i alla rum i ditt hem, överväga inbyggda din bästa vän eftersom de gör viktiga idéer om förvaringsskåp ännu mer krångel. Och om du vill ta med dig en garderobspecialist föreslår våra renoveringsexperter dem att dra nytta av varje utrymme och område från golv till tak så att du får optimala förvaringsutrymmen.

Från lådor till öppna hyllor till glasskåp, det finns oändliga alternativ som kommer att ge stil och mångsidighet till dina garderobslösningar under lång tid.

Lagra kategorier tillsammans

idéer om förvaring av garderober 2019

Precis som färgkoordinering av förvaringsidéer för garderober, genom att lagra objekt efter kategori, har du lättare att göra val på morgonen, och allt blir också lättare att lägga bort i slutet av dagen.

Tricket här, särskilt för mindre garderober, är att också lagra artiklar säsongsmässigt eftersom du inte behöver sortera igenom tröjor och ytterkläder mitt på sommaren. Ett annat trick för förvaring i garderoben är att använda tomma resväskor och resväskor för att lagra lågsäsongskläder eftersom det verkligen inte finns något behov av att de ska sitta tomma om du inte reser ständigt.

Bilder via Pinterest