Idéer för gummigolv

Gummigolv är ett mycket populärt alternativ i företag och butiker där de anställda måste stå upprätt i timmar varje dag. Dessa butiker har vanligtvis kassaregister där arbetarna måste stanna kvar, eller de är restauranger och cafeterior där de anställda kan flytta, men golv kan bli mycket hala och farliga. Du kan också se denna typ av beläggning i gymnastiksal där gummigolv används av säkerhetsskäl.

Gummimattorna kan förhindra många olika olyckor och skador. Om du vill ha ett gummigolv måste du fatta flera beslut innan du börjar din sökning för att hjälpa dig bestämma vad du behöver. Du måste veta vilken typ av matta eller matta du tycker är bäst för din miljö.

Det är vanligt att använda sammanhängande gummimattor i detaljgolv och verkstadsgolv. Dessa mattor har många fördelar och lämnar mycket luft under dina fötter. Detta ger en trevlig känsla eftersom fötterna hålls upp av den hårda betongen och också är mycket hårda. Dessa mattor är bäst för fötterna på människor som behöver stå på den hårda ytan i flera timmar om dagen.

Gymnastikgolv använder vanligtvis sömlösa mattor. Skolorna köper dessa mattor så att de kan användas för brottning, gymnastik och alla slags aktiviteter, inklusive fall. Dessa mattor finns vanligtvis i 12 × 12 eller 12 × 24 storlekar för träning eller tävling. De sömlösa mattorna kan helt enkelt rullas upp för lagring och sedan rullas ut och monteras för användning. När de väl är sammansatta är sömmarna nästan osynliga. Detta är idealiskt för idrottare som behöver förhindra att fötterna fastnar i en sutur som kan orsaka skador.

Gummigolv är mycket vanliga på restauranger. För de flesta skift måste restaurangpersonalen spendera mycket tid. Dessa arbetare är vanligtvis kockar, serviceanställda och kassörer. Med de skyddande gummifötter och rygg kan förbli avslappnad även om en person måste stå i timmar. Kockar har mindre risk för benkramper och om något blir spillt kommer golvet inte att bli halt och orsaka en olycka.

En fjärde plats som gummimattor gör mycket användbar är i bilverkstäder. Mekanismerna tvingas stå i timmar på hårda betonggolv, och det finns alltid möjlighet att något spills. Mattan säkerställer bra dragkraft på foten, även om motorolja eller växelolja oavsiktligt har trängt in under reparationen.