Idéer för kökskåpdesign

Är du någon som uppskattar de vackra sakerna i livet? Observerar du livsstilarna för de rika och berömda som förväntar sig att se ditt hem? Om du vägrar att göra det näst bästa valet, kan ditt första steg i att bygga ditt drömkök vara en elegant möbeldesign. Med en rad konfigurationer är denna typ av design ett bra alternativ för människor som inte är rädda för att stoppa för någonting.

Tungt beväpnad
Skåpens design i stil med ett skåp liknar den för dem som väljer det: det gör allt. Det börjar med många lådor ner för serveringsfat, bestick och sängkläder. Dessa är inramade av skåpstil som ger den perfekta mixen. Utseendet på klassiska möbler med moderna bekvämligheter som låddelare och utdragbar förvaring.

Den rymliga övre nivån i denna skåpdesign ger gott om utrymme för en stor platt-TV eller en modern stereo, medan de glasfronterade skåpen på båda sidor presenterar dina dyrbara antikviteter eller originella platsinställningar för speciella tillfällen.

kylförvaring
Det låter kanske inte glamoröst, men detta är inte ett vanligt minne. Konventionell visdom skiljer den dekorativa designen av rent funktionella element som kylskåp. Men sedan när handlar det om konvention?

Om du har vågat skilja dig själv, bör köksskåpens utformning vara densamma. Och det är exakt vad du kan göra om du förser ditt kyl och frys med vackert utformade skåpdörrar. Lägg till några mindre skåp ovan och matchande lådor för lagring under, och plötsligt tar dessa vardagsapparater inte bara plats. Du tar ledningen i ditt kök ombyggnad.

öliv
Öns ursprungliga avsikt var att ge mer arbetsutrymme för skärning och skärning, men du vet vad de säger om allt arbete och inget spel. Lek istället med kreativa alternativ för att designa köksskåp och förvandla ön från en enkel arbetsplats till mittpunkten i ditt nya utseende. Unna dig dekorativt målade skåp och lådor med klassiskt snidade fötter och utsmyckade inlägg. Om du lägger till en praktisk flaggsten har du din egen privata ö, som är långt borta från den vanliga världen av möbeldesign.

Köp en bok …
… och medan du är på det kan du bygga en bokhylla och integrera den i ditt nya kök i möbelstil. Ett område för visning och lagring av böcker ger en touch av klass och elegans till ditt kontor, studier eller vardagsrum. Detta kan också gälla ditt kök när det används i slutet av en ö. Lägg till några av dina favorit kokböcker i blandningen, komplettera dem med eleganta ornament och du har receptet för framgång för att skapa det kök du önskar.

Skarpa byråer
Förvaringsutrymme i köket är som choklad glasyr på din födelsedagstårta. Du kan aldrig ha för mycket. Det är därför ett skåp i en stil är perfekt för den upptagna kocken och hans hungriga familj. Med väldesignade lådor som sträcker sig över enhetens längd är denna skåpdesign ett utmärkt sätt att öka din lagringskapacitet för glas, tallrikar och små apparater utan att äventyra hela utrymmet.

Detta är bara några av de många sätten att lägga till en rik, klassisk look på ditt nya eller renoverade kök genom skåpdesign. Tillbringa lite tid med en anpassad designer, så hittar du säkert ett alternativ som passar din unika stilkänsla.

Så kanske du inte kan ha allt. Genom att lägga till en köksskåpdesign i möbelstil till denna rika och berömda livsstil kan du ha alla saker som verkligen betyder något.