Idéer för lagring av sängar

smarta lagringsidéer under sängen

Tack vare snabbmode är människors garderober mer överflödiga än någonsin, så vad gör du med alla de sakerna du nästan aldrig bär? Och hur i hela världen skapar du extra lagring från ingenstans? När det gäller att introducera smarta hackar i ditt hem är det oftast allt som krävs lite kreativitet och lite engagemang för att få jobbet gjort rätt. Och tur för dig, vi tappade Décor Aid inredningsarkitekter för deras idéer om lagringsidéer under sängen, eftersom det utrymmet vanligtvis går till spillo utan goda skäl. När allt kommer omkring, vad mer skulle du lägga där under?

Och tro oss, som du, vi vet att det kan vara stressigt att skapa extra smart lagringsutrymme i vilket rum som helst, och i ditt sovrum kan lagringsidéer vara ännu mer försökande. Men precis som hur flytande hyllor hjälper dig att använda dött väggutrymme till din fördel, bör utrymmet under din säng också användas till din fördel, eftersom varje inredningsarkitekt omedelbart kommer att beteckna det som dött utrymme. Om dina lådor och din garderob läcker ut och du har gått långt utöver deras lagringskapacitet kan det bara vara rätt tid att överväga utrymmet under din säng som en alternativ förvaringszon.

Eller har du en högskolestudent i din familj som behöver idéer om förvaring under sängen för ett sovsal? Eller är du på jakt efter förvaringsidéer under sängen som hjälper dig att utnyttja det utrymmet under din säng på bästa sätt? Oavsett dina mål och behov är dessa idéer om lagring under sängen kommer att vara säker på att hjälpa dig att hålla ordning och städas dagligen, men innan vi gräver in i dem, låt oss undersöka varför du behöver lagringsidéer under sängen nu mer än någonsin.

Varför bör du överväga idéer om lagring under sängen

lösningar för lagringsidéer under sängen

Om du har ett stort hem med mer än tillräckligt med utrymme för lagringslösningar, kanske du inte känner behov av att gå under din säng när det gäller att lägga till ytterligare lagring. Det är dock säkert att anta att du har något speciellt att förvara under din säng – säg en omhuldad arv som en bröllopsklänning som behöver en egen säker plats. Hur som helst, idéer under sängen är bra för att hålla saker utom synhåll och säkra.

Under sängen är förvaringsidéer också särskilt viktiga att använda i mindre hem när man söker extra förvaringsutrymme utan att störa ett rum eller ta extra golv- och väggutrymme. Idéer för lagring under sängen är också ett bra sätt att hålla saker som inte används så ofta inom räckhåll och att du måste gå till en extern lagringsenhet.

Gå till ett väl genomtänkt tillvägagångssätt

moderna förvaringsidéer under sängen

Det bästa sättet att närma sig smarta idéer om lagring under sängen är att se på det som alla andra renoveringsprojekt. På det sättet har du ett mer metodiskt sätt att få ut det mesta av din kreativitet för att hålla ditt sovrum välorganiserat och snyggt dagligen. Se på lagringsidéer under sängen som bara en annan hemuppdateringsprocess där du kan bli snygg som du vill. Med detta sagt, undvik att använda vanliga lådor under sängen även om de passar ordentligt under din säng.

Välj attraktiva behållare, korgar och lådor som illustrerar din inredningsstil och återspeglar en aspekt av ditt sovrums övergripande design. Om du behöver snabb åtkomst till dina föremål, lägg till hjul under dina förvaringslådor, och du bör överväga att använda lådor eller behållare med tätt lock för att förhindra att damm ackumuleras. Om du är redo att komma igång, låt oss ta en titt på några av de bästa idéer för lagring under sängen 2019 för ditt hem.

Snygga förvaringsenheter i box

förpackade idéer under sänglagring

Om du har en stram budget att arbeta med och på jakt efter att använda det extra utrymmet under din säng, kan prisvärda förvaringslådor bara vara rätt riktning för dig att överväga. Genom att uppdatera reservkartonger med tryckt kontaktpapper kan du skapa gott om utrymme för att hålla dina tillhörigheter under din säng i stil.

Var noga med att mäta måtten så att dessa lådor kan passa perfekt under din säng. Du bör också märka dem för enkla organisationshackar. Och du kan också måla dem så att de passar perfekt i resten av ditt sovrum.

Träförvaringsfack

korg sovrum förvaring idéer

Träförvaringsfack ger ett klassiskt och minimalt under sänglagringslösning som kan användas för ett enkelt DIY-projekt. Hämta träförvaringslådor som snabbt kan passa under sängen med trä, lim och hjul.

Du kan antingen måla dem så att de matchar ditt sovrums färgschema eller igen, täcka dem i kontaktpapper för en look som sjunger. Hur som helst är träförvaringslådor ett bra alternativ för både studenter och husägare, och är perfekta för att lagra pälsar, läder och stickat.

Vintage resväskor

staplade resväskor sovrum förvaringsidéer

Precis som under sängen sitter bagaget ofta tomt när det inte används utan goda skäl. Istället för att låta dem sitta lediga medan du slösar bort golvyta, stoppa ditt bagage och vintage resväskor snyggt under din säng och fyll dem med föremål som du för närvarande inte använder. Detta ger en bra plats för att lagra kläder, sängkläder och filtar.

Men om du reser ofta och behöver snabb åtkomst till dina väskor och bagage kan du hålla dem under din säng full av reseinformation som du inte använder ofta. Och du kan göra det lättare att ta det du behöver genom att lägga till hjul i dina vintage-resväskor för att få det du behöver när du är på språng.

Använd sängstiger för din fördel

fantastisk-sovrum-vägg-konst-idéer

Är din säng för låg för att rymma ens en portfölj? Inga problem, eftersom sängsteg är bra för att skapa mer utrymme under, så använd dem till din fördel. De ger en av de bästa förvaringsidéerna för ett sovrum eftersom stigare låter dig lyfta din säng flera centimeter från marken för att använda det nya hittade utrymmet under det för förvaringslösningar.

Du bör dock höja den efter storlek på ditt bagage eller något du planerar att förvara under sängen så att det finns tillräckligt med extra utrymme kvar mellan din säng och dina tillhörigheter. Bortsett från detta kommer stigare att låta dig få en bättre utsikt från dina fönster och om du har TV i ditt sovrum kan du se det desto bättre.

Skaffa en skoarrangör

idéer för förvaring under sängen för skor

Om din garderob är tillräckligt stor för att rymma dina kläder, och du bara behöver en annan plats för att förvara dina skor så att du lätt kan komma åt dem, under sängen är ett utmärkt område för att hålla dem utom synhåll inom räckhåll. Och genom att ta med ordentliga förvaringsbehållare för dina skor behöver du inte slumpmässigt slänga dina skor under sängen och förvänta dig att de passar in ordentligt.

Skaffa istället en ordentlig skoorganisator eller ett horisontellt skostativ för att lagra din skosamling ordentligt. Detta kommer att hindra dem från att skapa en röran i ditt sovrum samtidigt som du hjälper dig att förhindra en försökande sökning efter en saknad sko. Du kan också ordna dina skor i flera delade lådor och stoppa dem snyggt under din säng. Oavsett hur du väljer att ordna dem, under sängen är det en smart lagringslösning.

Sänglådor

lådor för lagring av sängar

Innan du köper en säng bör du överväga ett med flera förvaringsfack, till exempel ett med inbyggda sänglådor under. Denna typ av sängar kan vara lite dyrare än andra stilar, men de är värda det eftersom de hjälper dig att förhindra att du fyller på din garderob med alla dina tillhörigheter.

Om du funderar på en sovrumsuppdatering inom en snar framtid kanske du vill byta ut din säng för en som har flera lådor under. Observera dock att under sänglådor inte kan lossas eller separeras från sängen. Hur som helst, under sänglådorna är bra för när du behöver idéer om sänglagring för sovsalar eller barnrum.

Slip och slide lagring

glidbara under sänglagringsidéer

Om du letar efter billiga idéer för lagring under sängen, glidande förvaringsbehållare kan vara rätt riktning för ditt sovrum. Slitstarka bomullsfack med hjul under en säng är ett utmärkt alternativ för förvaring av extra sängkläder och säsongskläder. De andas också, vilket hjälper till att hålla dina kläder fräscha och rena året runt.

De flesta halk- och glidförvaringsenheter har ett genomskinligt vinylskydd som gör att du kan se vad som finns inuti och ett bekvämt handtag för enkel glidning under sängen.

Brandsäkert stål säkert

säkra förvaringsidéer under sängen

Detta är ett unikt alternativ för studenter och husägare med värdefulla värdesaker som kräver säker förvaring för att garantera säker åtkomst. Du kan förvara värdefulla föremål som smycken, accessoarer och pengar i dem.

Eller nästan vad som helst som du vill dölja för gästerna medan du behöver enkel åtkomst till dem. Som sagt, a brandsäker säker är inte nödvändigtvis prisvärd. Men du får vad du betalar för – lagring av hög kvalitet som passar precis under sängen.

Arkiveringsplaggslådor

plaggbox under sängförvaringsidéer

Om du har några värdefulla kläder eller kläder som du inte bär ofta kan du förvara dem i en arkivförvaringslåda och lägga dem snyggt under sängen. Detta kommer att säkerställa att plaggen inte försämras, och du kan hitta dem rena och säkra när du behöver dem i framtiden.

En plats att lagra dina foton och hålla minnen vid liv

upphöjd plattform under sängförvaringsidéer

Ja, minnesförvaring är ännu ett sätt att utnyttja ditt utrymme under sängen. Gamla bilder visas inte ofta, särskilt med närvaron av sociala medieplattformar och den till synes oändliga selfietrenden. Så var kan du hålla dina barndomsfoton om inte under sängen? Om du förvarar dem i garaget eller källaren kan de försämras efter en tid. Placera dem istället i syrafria behållare och håll dem under sängen. Det här är det bästa stället för dem eftersom du enkelt kan komma åt dem säkert i flera år framöver. Det ger också en av de bästa lagringsidéerna som de flesta aldrig tänker på för sitt sovrum.

Att hitta den perfekta platsen i ditt sovrum för att förvara dina värdesaker när din garderob är fylld till randen är inte en lätt uppgift. Men om du tittar under din säng just nu hittar du lite användbart utrymme där och dessa idéer hjälper dig att få ut det mesta.

Bilder via Pinterest