Idéer för ombyggnad av badrum i landet

Är du redo för total avkoppling och lugn? Byt sedan till badrum på landsbygden. De är enkla, fräscha och inbjudande.

Om du säger "ombyggnadsprojekt för badrum på landsbygden", är färska, enkla, antika, luftiga, sockel för sockel, vintage, franska, engelska stugor de bilder vi kallar i vårt huvud. Denna idé kan vara mycket annorlunda från en interiörarkitekt.

Du kan integrera element från andra rum i huset för att ge badrummet en äkta hus på landet. Till exempel placeras ljuskronor vanligtvis i matsalen. Du kan integrera små ljuskronor med en vintage look i ditt badrum. Det här kommer att se bra ut när det hänger direkt ovanför ett badkar med klöfot.

Du kan använda objekt som rutiga gardiner eller spegelskåp för ombyggnad av badrum på landsbygden. Du kan också använda en bokhylla från vardagsrummet eller en. Dubbel garderob från sovrummet för förvaring. Fåtöljer eller bambustolar är perfekta som hörnstycken i ett badrum. Trådkorgar som används i köket är perfekta förvaringsbehållare för handdukar eller toalettartiklar. Dessa små förändringar gör ett villabadrum lyxigt och avkopplande. Du kan nu njuta av ett långt bad i badkaret.

Rustika tillbehör som träpinnar och antika möbler är bra om du har ett historiskt hem. Du kan också använda lackerade träluckor och träramar för att renovera badrummet. Om du inte har antika möbler, använd liknande knappar i befintliga möbler och ge dem en smak av antika möbler.

Du kan vända dig till en entreprenör eller interiörarkitekt för att göra dina tankar till handling. Om du anställer en inredningsarkitekt eller en entreprenör, se till att de förstår dina planer för att renovera ett lantligt badrum. Land betyder olika saker för olika människor, eftersom detta bara är en konst av kreativitet och kreativitet varierar från person till person. Se till att din entreprenör förstår dina behov och ta med dig dina planer. Kommunikation är avgörande för ombyggnad av badrum på landsbygden, och tiden slösas bort när kommunikationen är ineffektiv.