Idéer för smidesjärnväggdekorationer för hem

Människor har alltid gjort järnföremål – ja, sedan järnåldern började omkring år 1000 e.Kr. Våra avlägsna förfäder gjorde inte bara jaktgevär och andra nödvändiga järnföremål, de fick dem också att se så tilltalande som möjligt.

Ordet "smidesjärn" betydde ursprungligen "handgjorda". Smidesjärnföremål är därför föremål som tillverkas genom att arbeta med järn. Eftersom så många av dagens föremål är gjorda av plast, plast och bearbetade, är vår önskan om hållbara föremål större än någonsin. Detta är en otillräcklig anledning till att smidesjärn blir så populärt inom hemmiljö.

Smidesjärn kan bearbetas till många dekorativa produkter, det är verkligen fantastiskt! Till och med varor som vi i allmänhet inte anser vara en integrerad del av vår heminredning är nu verkliga designuttalanden i smidesjärn.

Här är några av de många dekorativa och vardagliga artiklar som finns tillgängliga på marknaden för smidesjärn idag, och några förslag för att använda dem:

o Gå in i ditt hem: Smide järn välkomstskyltar sätter en klassisk eller lantlig design uttalande, beroende på stil. Fristående eller väggmonterade smidesjärnblommaskar ger också en underbar touch.

o Dörren: smidesjärnställ är ett utmärkt sätt att hålla hattar, paraplyer och andra utomhusföremål nära där de behövs, samtidigt som du gör en vacker presentation. Utformningen av päls- och hattställen sträcker sig från klassiska liljor till charmiga katter som sitter på ett staket och vars svansar är de faktiska krokarna.

o I ditt vardagsrum: Använd smidesjärnväggvaser, även kallade väggfickor, för att lagra dina levande och torkade blommor. Räfflade väggvaser är för närvarande på mode. Förutom att hänga dina väggvaser, överväg att hänga på några stora ljusstakar som är enkla, rikt dekorerade eller rika på detaljer enligt dina dekorationsbehov. Och hänga inte bara dem – få några fina ljus och tänd dem. Ingenting kan göra ett rum mer romantiskt och stilfullt samtidigt än ljusa ljus!

o I din matsal eller matplats: Använd en smidesjärnkorg eller skål för att presentera blommor i mitten av ditt matbord och smidesjärnkandelabra för att tända rummet under middagen.

o I ditt sovrum: Fäst en enorm, filigran smidesjärnfris på väggen i ditt sovrum för att fungera som en fantastisk huvudgavel. Andra alternativ inkluderar en smidesjärn quiltstativ för att visa din mormors täcken eller en unik bit av sydvästra metallväggskonst.

o I ditt kök: smidesjärnsprodukter som ökar kvaliteten på tiden du tillbringar i ditt kök är rikligt. Överväg att lägga till ett smidesjärnstativ och en upphängd grytthållare, en smidesjärnspappershanddukhållare, ibland med en liten hylla ovanför, för att visa dekorativa föremål. I köket är dina alternativ bara begränsade av din fantasi.

o I badet: En fristående smidesjärn handdukstång förvandlar ett nödvändigt föremål till ett designelement, medan en smidesjärnspegel ger ditt badrum ett unikt, graciöst men ändå funktionellt utseende.

o I trädgården: En smidesjärn topiary frame, en solur och en armillary effekt ger ett fantastiskt uttalande och kompletterar dina blommor och buskar.

Smidesjärn har utvecklats långt bortom himmelssängen. Exceptionella tillbehör och inredning finns för alla rum i ditt hem. Många är unika och låter dig lägga till charm och personlighet i ditt hem.