Idéer för utomhusspeglar

Rund spegel konst

Om du omsorgsfullt och noggrant dekorerar varje tum i ditt hem, skulle du verkligen bara vika upp ett par plaststolar i din bakgård och kalla det en dag? Självklart inte.

Utomhusutrymmen är inte längre en designtanke. Nu är de utomhus rum–En förlängning av din inredningsstil. Istället för bara ett enkelt picknickbord är dessa utrymmen fullt utformade och utformade med matsatser, fåtöljer, soffor, mattor och till och med ljuskronor och väggkonst. Det är där speglar kommer in: De är ett oväntat element som på något sätt är helt vettigt. De höjer omedelbart ett utrymme och får det att känna sig färdigt. Oavsett om din bit av naturen är en vidsträckt förortsgård eller en liten stadsterrass, kommer den att se lite mer polerad ut med speglar. Bli inspirerad av dessa utomhusutrymmen där speglar gör skillnad.

Vintage Charm

kafébord set välvda spegel uteplats

Detta förtrollande utomhusutrymme har rustik romantisk atmosfär med stenväggar, vintage cafébord och stolar och blommor som visas i en kanna. En välvd spegel i trädgården ger den ännu mer gammaldags tilltal.

Via Domino

Antik överklagande

välvt fönsterhiss spegelträkonsolbord

Få ut det mesta av välvda tak med en hög spegel, som den här välvda, nödställda versionen med fönsterrutan. I kombination med ett tungt konsolbord fungerar det som en bar eller buffé när du underhåller.

Via Indulgy

Reflekterande spaljé

grå speglad trellis trädgård

Om du bor i ett stadsområde har du tur att ha en bakgård alls. Så om du inte exakt har massor av kvadratmeter, kommer en speglad spaljé att lägga till dimension i ditt utrymme och få det att kännas mer frodig.

Via Design * Svamp

Konstnärligt arrangerad

grön vägg vintage välvd spegel rosa stol

Nyckeln till denna avslappnade coola bakgårdsvignett är den avslappnade kombinationen av stiliga element, som den rosa Acapulco-stolen ihop med en vintage-välvd välvd fönsterrutespegel som lutar sig vardagligt mot den livliga gröna väggen.

Via Maria Victrix

Comfy Nook

trä baldakin dagbädd vit sängkläder rund spegel ljuskrona

En rund spegel lägger till en modern touch till denna baldakinsäng med ett antikt överkast. Det reflekterar också ljuset från ljuskronan som hänger framför den.

Via Style Me Pretty och Mirelle Carmichael Photography

Vidvinklar

plankerade träväggar uteplats horisontell spegel

Om du har ett litet slutet trädgårdsutrymme, anteckna denna urbana trädgård och få utrymmet att se större ut med en bred horisontell spegel.

Via hus till hem

Mantelpiece Topper

tegel utomhus spis stor rund spegel

Varför nöja sig med en eldstuga när du kan ha en öppen spis? Denna ståtliga tegelversion har till och med en mantel, så en stor cirkulär spegel gör att det känns som det ultimata utomhusrummet.

Via Lonny

Raffinerad Rustik

rektangulär spegel träbord växter

En stor rektangulär spegel ovanpå ett bondgårdsbord fungerar som centrum för en slående vignett av antika urnor och galvaniserade metallkrukor som spränger av grönska.

Via The Style Saloniste