Inbyggda hyllor

trä inbyggda hyllor

Som en funktionell lagringslösning som också kan visa upp din snygga heminredning är det lätt att se varför inbyggda hyllor är en så önskvärd funktion. Om du redan har inbyggda program eller om du funderar på att installera dem kan det vara svårt att få det exakta utseende du vill ha. Så följ vår guide och få ut det mesta av din inbyggda hyllor.

Förvrängning

tappar inbyggda hyllor

Om du redan har inbyggda hyllor är det enklaste sättet att få ditt önskade utseende att rensa. Det kommer att belysa dina mest dekorativa varor, samtidigt som dina hyllor får en skarp, ren känsla. Vi gjorde det här New Jersey-huset klart för ett hemvisning genom att ge denna samling dekorativa föremål lite andningsrum.

Bli dekorativ

inbyggda hyllor antikviteter

Inbyggda hyllor är bra för förvaring, men de är också perfekta för att visa upp din dekorativa sida. I biblioteket i denna Greenwich, Connecticut-egendom installerade vi inbyggda program för att visa en smakfull samling antikviteter.

Återanvända material

exponerade tegel inbyggda hyllor

Och att lägga till hyllor behöver inte innebära en dyr ombyggnad. Om du vill integrera några hyllor kan du överväga att förvandla ditt hem med det material du redan har. På detta Sag-Harbour loft installerade vi inbyggda hyllor i den ursprungliga tegelväggen för att lägga till en praktisk förvaringslösning med rustik yta.

Vägg-till-vägg inbyggda hyllor

helvägg inbyggda hyllor

Om du bestämmer dig för att installera inbyggda hyllor, ge dig själv 25% mer lagringsutrymme än du tror du behöver. I detta Upper East Side-vardagsrum klädde vi den längsta väggen med en inbyggd enhet för att ge denna familj en uppsjö av förvaringsalternativ. Hyllorna är en blandning av öppen och stängd förvaring, som belyser dekorativa varor, samtidigt som de innehåller röra.

Målade hyllor

målade inbyggda hyllor

Om du vill ge dina hyllor en snabb uppdatering kan du överväga att måla dem om. På detta hemmakontor i New Jersey ljusade vi utrymmet avsevärt genom att måla de inbyggda hyllorna i en himmelblå färg.

Design med ett tema eller motiv

inbyggda hylla dekorationer

Om du letar efter sätt att klä dina hyllor på, överväga att integrera ett specifikt motiv eller tema. Vi gav de inbyggda hyllorna i denna Central Park West-takvåning ett Hollywood-tema för gamla skolor, för ett elegant, glamoröst utseende som överensstämmer med valnötkonstruktionen.

Lekrum för barn

inbyggda hyllor barnlekrum

Om du har barn, eller om du vill ha barn, eller om det ofta finns barn i ditt hem, är inbyggda inte en bra idé. Som en lättillgänglig lagringslösning är de perfekta för att organisera leksaker, kläder och knick-knacks. I det här förortsfamiljshuset installerade vi inbyggda hyllor i lekrummet så att barnen har en plats att (snyggt) lägga bort alla sina leksaker.