Industriellt snyggt utseende

vitkalkad tegelvägg

Vi älskar utseendet på ett elegant, industriellt, loftliknande utrymme. Det är ett enkelt sätt att integrera återvunna trä och bitar av borstat metall i din bostad, och det är ett utmärkt utseende för utrymmen med högt i tak. Men om du för närvarande inte bor på konstnärens loft för dina drömmar och du fortfarande vill ha det eleganta, industriella utseendet, följ vår guide för lite inspiration.

Borstade metallarmaturer

matbord i borstat metall

Vi älskar utseendet på borstad metall och det är perfekt för att ge ditt utrymme ett elegant, industriellt utseende. Men om din lägenhet inte har några exponerade metallelement, käll in möbler som gör det. På detta Sag Harbor loft installerade vi ett industriellt matbord för att komplettera loftets eleganta, urbana atmosfär.

Exponerat trä

återvunnet matbord i trä

Utsatta träbjälkar och golv är perfekta för att skapa ett rustikt utseende i ditt hem. På detta Union Square loft, Vi använde mattor för att täcka över golvsektionerna med bitar av skador och markerade de sektioner som var i toppskick. Oavsett om ditt utrymme innehåller synliga träelement eller inte, är återvunna trämöbler ett utmärkt sätt att ge ditt utrymme det industriella utseendet.

Vittvättad tegelvägg

vitkalkad tegelvägg

Om du vill ge din exponerade tegelvägg lite uppgradering, överväga en vitkalkbehandling. Det är ett utmärkt sätt att ge de mer rustika inslagen i ditt hem en modern och elegant finish. På detta TriBeCa-loft hämtade vi en samling av möbler i grå och taupe, som ett sätt att referera till den vitkalkade tegelväggen.

Pops of Color

hem bar soho loft

Helvita utrymmen kan bli tråkiga snabbt, och om du försöker få ett elegant, industriellt utseende är det viktigt att bibehålla en färgbalans. Vi älskar att använda ljusa, solida färger för att avgränsa olika utrymmen i hemmet. Kolla in fältet i denna SoHo duplex för lite inspiration.

Häng upp lite konst

gallerivägg

Om du vill att ditt hem ska se ut som en konstnärsloft, måste du köpa lite konst. Ett bra sätt att göra detta är en gallerivägg. Ha alla dina bilder i samma stilram och börja med att hänga upp den största bilden i mitten och arbeta dig sedan utåt. Och om du vill komma igång med din samling, så älskar våra seniordesigners att köpa artiklar från Saatchi Art.

Det finns allt i detaljerna

återvunnen träbänk industriell chic

Även om du inte vill att hela ditt hem ska kännas som ett konstnärsloft, är det ett utmärkt sätt att kontrastera mer traditionellt moderna element i eleganta industriella delar i hela hemmet. I lerhuset i detta Westchester-familjehem hämtade vi en återvunnen träbänk från Crate & Barrel som har ben i borstat metall. Det är en blick som är allt annat än förorter.