Inredare Nyc

litet hemmakontor

Som inredningsarkitekter kan NYC vara en utmanande plats att göra affärer. Varför är det så? Eftersom vi har allt i NYC ?? utom utrymme!

Inredning i hög kvalitet visar alltid bra stil och maximerar utrymmet. Materialval och placering är nyckeln i varje utrymme, men ibland ger de minsta utrymmena de största designbelöningarna. Arbeta med en neutral palett och spela med skala för att skapa visuellt intresse. Glöm inte att lagra ?? olika strukturer ger värme. För ett snyggt och sofistikerat utseende är metallinslag tidlösa och kan förbättra alla utrymmen. Spela med mönster för att injicera personlighet i en elegant design. Lägg till konst och tillbehör för att ytterligare anpassa ditt utrymme.

New York City är en inredningsdesigners dröm. Det finns en konstant ström av sevärdheter, ljud, arkitektur och komposition som ger kontinuerlig inspiration i staden som aldrig sover. Inredningsarkitekter i NYC är särskilt skickliga på att konvertera och maximera små utrymmen.

Om du bor i NYC eller en stor stadsstad finns det flera sätt att integrera New Yorks inredningsestetik i ditt eget hem, särskilt om du arbetar med begränsat utrymme:

– Byt mörka väggar och tak till en ljusare, mer neutral färg, som vanilj eller ljusgrå. Att göra detta öppnar omedelbart utrymmet och ger det en lättare känsla.

– Överväg att sätta en bordslampa på köksbänken. Detta är inte bara en möjlighet att implementera ett intressant tillbehör, det utnyttjar också utrymmet fullt – något som är kritiskt i små lägenheter.

– Använd små ändbord i ditt vardagsrum istället för ett större soffbord. Detta frigör utrymme och det låter dig också flytta borden runt, vilket gör området mindre trångt.

– Skapa så mycket lagringsutrymme som möjligt. Utrymmen som under din säng och garderobsväggar kan användas. Håll korgar under din säng för att lagra diverse föremål och lägg till hyllor i garderobsväggarna för mer organisation av kläder.

– Investera i saker som tjänar flera syften, som en bankett som kan förvandlas till en gästsäng eller bokhyllor som kan fungera som rumsdelare.

Om du specifikt letar efter sätt att dekorera en liten lägenhet, överväga dessa idéer från Manhattan inredningsarkitekter:

– Arbeta uppifrån och ner genom att placera en iögonfallande färg eller fixtur nära taket, vilket drar ögonen uppåt och ökar den visuella höjden på ett rum.

– För vardagsrum med små lägenheter väljer du att ha några stora möbler istället för många mindre möbler. För många små saker gör att rummet ser rörigt ut.

– För en studiolägenhet, skapa ett loft genom att höja sängen. Om du gör det kommer du att maximera golvytan och tydligt separera vardagsrummet och sovrummet.

– Låt små rum kännas varma och mysiga genom att använda rika, mellantonade eller juvelfärger på väggarna och se till att undvika heltäckningsmatta för ett mer strömlinjeformat utseende.

Du behöver inte bo i NYC eller ens arbeta med en NYC-inredningsarkitekt för att få ut det mesta av ditt bostadsutrymme. Att hålla dessa tips i åtanke maximerar ditt utrymme och ger din designinspiration ett lyft. Oavsett var du bor – Från LA till NYC till Florida – Decor Aid har en inredningsarkitekt som kommer att arbeta med dig och hjälpa dig att förändra ditt bostads- och arbetsutrymme. Kontakta oss idag för att komma igång.

Om Décor Aid

Décor Aid använder en egen teknikplattform och högklassiga inredningsarkitekter för att erbjuda en lösning på det moderna designdilemmaet genom att göra det enkelt och prisvärt för alla att bo i ett väldesignat hem. Décor Aid levererar sofistikerade, prisvärda inredningstjänster med full transparens och garanterad kundnöjdhet. Medgrundare Sean och Markus har mer än 20 års erfarenhet av finansiella tjänster och teknik. Décor Aid-teamet innehåller seniordesigners från toppdesign- och arkitektföretag världen över samt specialister inom konst, arkitektur, byggnad och landskap. Besök Decoraid.com för mer information.