Inredning online

online inredning virtuell planering

Det finns Houzz. Remodelista. Hemdesign Twitter feeds. Tumblr-konton. Och naturligtvis farfar till alla online-dekordepåer – Pinterest.

Det är lätt att bli överväldigad av online-resurser vid ombyggnad eller ombyggnad. Var ska du börja?

online-inredning med artighetskonsultation

För husägaren Sarah Schuster Canahuati var att skapa en ”idébok” på Houzz det perfekta sättet att mönstra sin rustika bondgårdstil med sin mans modernare smak när de nyligen renoverade sitt hem i Los Gatos, Kalifornien.

”Det var ett mycket bra sätt att ge vår arkitekt och designer mycket tydliga idéer om vad vi ville ha i vår ombyggnad, från färgfärger till apparater till övergripande stil”, säger hon.

online inredning bok nu

Husdesignsexperter och entreprenörer upprepar dessa tankar och erbjuder följande tips om hur du kan utnyttja internetets överflöd för ditt nästa projekt:

Räkna först ut omfattningen av ditt projekt och dina mål. Att göra om ditt kök är till exempel mycket annorlunda och mer involverat än att hitta några naturliga accenter till ditt vardagsrumsmantel.

online inredning virtuell planering

Ska du göra jobbet själv? Instruktionsbloggar och webbplatser som All Things Thrifty, DIY Network och This Old House är dina nya BFF.

Letar du mer efter idéer att förmedla till en entreprenör eller designer? Gå över till Houzz eller Pinterest.

online inredning dekorera en designer

Glöm inte återförsäljare. Målarbetswebbplatser är en underutnyttjad resurs för hemdesign, säger New Yorks designer Karen Gray Plaisted.

”Många gånger har kunder problem med färger”, säger hon. ”Benjamin Moore, Sherwin Williams och PPG Paints har alla fantastiska interaktiva webbplatser som gör det möjligt för dem att” prova ”en färg eller hitta en palett nästan först. Det hjälper mig också som dekoratör att sedan begränsa färgerna för att hitta rätt för dem. ” Annalisa Nash Fernandez, en företagsägare i Connecticut och självbeskriven ”seriell flyttare”, startade en Facebook-grupp med vänner som också är ute efter att dekorera.online inredning dekoration konsultation

”Jag lägger upp alla mina designproblem där och får omedelbar feedback”, säger hon.

Ta reda på vad du älskar. Gillar du boho-chic eller graviterar du mer mot de rena, traditionella linjerna i hantverksstilhem?

”För att använda hemsidesdesignwebbplatser för att hitta din egen stil, skulle jag rekommendera att du fäster eller bokmärker foton på varje rum du älskar”, säger Amy Bell, ägare till Red Chair Home Interiors i Cary, NC.

”Ju fler rum du sparar, desto större blir ditt” dataprov ”. När du har samlat många bilder, ta ett steg tillbaka och leta efter vanliga teman som bilderna delar. ” Finns det återkommande färger eller färgkombinationer? Dras du till dramatiska kontraster, till exempel vita skåp ihop med mörka golv? Är rummen glest eller kraftigt inredda och tillbehör? Vad märker du om arkitektoniska element som fönster, dörrar, eldstäder och takhöjd?

”Att ha ett tema och en palett i åtanke hjälper verkligen till att begränsa de oändliga alternativen på designwebbplatser och bloggar”, säger Patricia Leitao, marknadschef och bloggare för den Boston-baserade webbplatsen homeyou, som matchar husägare med områdesentreprenörer.

”Samlingssajter” som Houzz och Pinterest tillåter användare att skapa ett obegränsat antal anslagstavlor eller ”idéböcker”. Gå stort och skapa en tavla för hela projektet, eller bli mindre med mer specifika tavlor som ”färgfärger”, ”tillbehör”, ”möbler” och så vidare.

Som ett sätt att hålla reda på idéer är dessa enklare och mer visuella än en lista med bokmärken eller en klippbok med sidor som tagits ur böcker och tidskrifter.

De är också en bra resurs om du bestämmer dig för att anställa en entreprenör eller hemdesigner.

online inredning senior designare

”Vi älskar att gå igenom våra kunders inspirationstavlor på innehållsrika webbplatser. Det ger oss en omedelbar titt på deras personliga stil och preferenser, och vi kan hjälpa dem att begränsa exakt vad som passar in i deras utrymme och budget, säger Margo Nathanson, en designer med InteriorCrow i San Francisco.

Om du letar efter den ultimata kontrollen låter IKEA, Lowes och mindre webbplatser som Roomstyler dig designa dina egna rum från grunden med en virtuell planerare. Skriv in ditt rums mått och dra och släpp möbler, fönster och andra element där du vill.

Pröva ett obegränsat utbud av kombinationer av skåp och bänkskivor när du renoverar ditt kök. Eller se hur ditt vardagsrum skulle se ut med trägolv. Sedan kakel. Kanske konkret.

Gillar du inte det? Tryck bara på radera.