Inredning

Husets struktur är inte det enda som hjälper till att säkerställa att den är stark och bekväm, säker eller hållbar. Inredningen, som möbler och apparater, designen eller dekorationerna, kommer att vara lika viktig som dessa saker kommer att ge givarna omedelbara fördelar. Dessa saker måste ordnas ordentligt för inredning eller inredning. Från orientaliska övertygelser eller traditioner noteras det särskilt hur inredning eller dekoration processen väsentligen genererar antingen attraktionen och den defensiva kraften hos tur och lycka.

I århundraden har kinesiska övertygelser använt inredning och dekoration för att säkerställa att hälsa, lycka eller positiv lycka anländer till hemmet och att det är motståndskraftigt mot olycka, katastrofer och katastrofer. För det västerländska perspektivet ger denna praxis också samma fördelar, inte bara på grund av tilltalet av lycka eller god humor, utan bara för att en anständig livsmiljö faktiskt orsakar olyckor, till exempel invånare från den dåligt belägna stora vasen eller snubblan på avföringen.

Oavsett principen om inredning i ditt hem, oavsett om det är orientaliskt eller västerländskt, är det troligt att interiören eller inredningen kommer att ge boende i hemmet stor komfort och bekvämlighet som kan undvikas i händelse av förutsebara olyckor, kan ägarna själva gör denna praxis.

Grönt är verkligen en underbar färg eftersom det fungerar med alla andra färger. Grönt är uppfriskande och coolt och påminner mig om livet på sommaren. I kombination med en blå eller gul nyans tror jag på soliga dagar med kallt blått vatten och margaritas berusade i varmt väder. När grönt är parat med rött, rosa och orange föreställer jag mig en samling blommor.