Inredningskonst

Jag tror att kreativitet är i allt, i hur du klär dig, hur du pratar, hur du lagar mat, hur du skriver, hur vi uttrycker våra tankar och till och med hur du sätter upp dina möbler i ditt hem.

Inredning är en konst för att definiera dina tankar, personlighet och kreativitet. Alla har en annan känsla av att spilla konst genom sina tankar på olika sätt. Min är också annorlunda.

Som interiörarkitekt har jag upplevt många olika utseende för olika hem som har visat sig vara framgångsrika. Låt mig dela några av de bästa idéerna för heminredning som kommer att vara användbara för dig. Låt oss titta på dessa:

Leva upp den livliga atmosfären i Kitchen Garden

Köket är platsen där du kan vända dina kreativa tankar genom att lägga till designer och eleganta köksmöbler. Du kan ordna köksmöblerna kreativt, för ett ögonblick kan du skapa en liten köksträdgård i ditt kök.

Men hur?

Här är vägen ut.

Om du har ett rymligt öppet kök kan du använda små träplantor i mitten och dela upp området i ett kök och en matsal. Du kan dela upp det rymliga köket i ett kök och en matplats.

Du kan odla dina favorit örter och grönsaker i dessa växtlådor och göra dina bedårande och vackra. I dessa planterare kan du odla örter som curryblad, timjan, tulsi och myntablad. Du kan också odla grönsaker som grön chilipeppar, bonsai-tomater, koriander och andra.

Det gröna i din lilla grönsaksträdgård ser fantastiskt ut i ditt kök och sprider sin magiska doft i ditt kök och matplats.

En hemmabioinställning för ditt vardagsrum

Vardagsrum – En plats där alla dina familjemedlemmar tillbringar sin fritid och njuter av andras sällskap. Denna plats bör ha en charmig och livlig atmosfär som kan koppla av och få dig att känna dig bekväm.

Med det kreativt utformade vardagsrummet behöver du inte vänta till helgen för att se en film med dina nära och kära. Du kan förvandla ditt vardagsrum till en liten hemmabio genom att lägga till lite elegant och funktionell medieutrustning och möbler. Du kan njuta av filmen här.

Sätt bekväma madrasser på golvet, kasta fluffiga kuddar på dem och gör dig bekväm. Placera tunga och mörka gardiner på fönstren och grindarna i ditt vardagsrum. De gör ditt vardagsrum till ett mörkare ljus för bättre filmeffekter.

Sätt en stor TV-väggenhet med en stor LED-skärm framför sätesmonteringen, och gå av! Din egen hemmabio är klar, och nu kan du njuta av filmen bekvämt på den gosiga madrassen.

Stärk hemutseendet med intressanta murar

De stora och rymliga tomma väggarna ser tråkiga och bleka ut. Du kan göra dem funktionella och intressanta genom att lägga till tapeter i full storlek, färgglada träväggshyllor och attraktiva målningar eller fotoramar.

Om du är uttråkad nog för att förvandla de bleka och tråkiga väggarna till kreativa och användbara, applicera din kreativitet på dem.

Lägg till en enorm kreativ tapet; det ger din plats en gnista och ett tema.

Fixa några färgglada garderober eller öppna en träväggshylla på väggen. Dekorera dem med din bästa och unika dekor.

Placera en liten soffa på denna vägg och fäst bildramarna och bilden ovanför soffans fria område. Detta arrangemang kommer att glädja dina gäster med de fantastiska idéerna om deras inredning. Detta kommer säkert att förbättra din inre totala look