Inredningsstilar

ASIEN: Asiatisk inredning reflekterar material och förfining från öst. Denna designstil är vanligt från Thailand, Malaysia, Indonesien och Kina.

BRITISK: Det finns många stilar ändå för att fira den brittiska interiören. Jag kommer att fokusera på två av dem, Cool Britannia och Shabby Chic.

CONTEMPORARY: Modern interiördekorationer blev välkända i Amerika på 1950-talet och början av 1960-talet, eftersom de måste öppnas med flygmaskiner. Utseendet har antingen raka linjer eller är underbart krökt. Denna stil identifierar verkligen det som finns, vad som händer och återspeglas i dagens design. Modern inredning uppfyller förväntningarna hos de flesta, om inte alla, möbler.

FRANSK: Regelbunden fransk inredning är ganska väl etablerad. Det kan vara både komplex och utsökt eller alltför rik och sensationell.

GOTHIC: När jag tänker på gotisk interiördesign transporteras jag helt in i en annan värld, en annan gång. Livet under medeltiden var identiskt med vår moderna värld och sedan dess kan blandningen av denna tid med några avancerade influenser vara otroligt fascinerande. 1150-c.1500 och återställdes igen i slutet av åttonde och tidiga nittonhundratalet.

INDISKA: Indiska inredningsstilar är varma och skitna. De har ett spännande imperativ och har effekten av att använda orkestrerade färger som i det följande.

Mekanisk: Industriell inredning är en blandning av utförande och byggnad för att underlätta livet. Massor av innovativa enheter!

ITALIEN: Den italienska interiören är progressiv och extravagant. När jag tänker på den här stilen tänker jag på alla de extraordinära italienska formgivarna som Scarpa, Sottsass eller den mycket uppskattade designdesignern Armani. Italien har skapat världsledande designers och fortsätter att producera dem. Därför är det mycket svårt att välja den här stilen som din idé.

JAPANESE: Det japanska interiöret är kortsiktigt och enkelt i både format och design. Denna stil är det karakteristiska inflytandet på all aktuell moderering.

MEDIEVAL: Medeltida inredning är från tidpunkten för europeisk historia 1000 – cirka 1550. Denna idé är grundläggande och inte för långt bort från den rustika inredningen.

Moderering: Måttlig inredning är onekligen snygg om den är väl monterad. De rena linjerna och öppna ytorna gör att du kan njuta av det enkla utförandet.

MAROKKA: Den marockanska looken är rik på livliga nyanser och påverkas av spanska, franska och arabiska möbler. Underbara exempel fyller rummen med ytor och dofter.

NAUTICAL: Utseendet på den nautiska interiören är verkligen det som kusten och kustfronten. Tänk på New Hampshire, och du skulle vara bra totalt sett.

RETRO: Retro interiör inkluderar tre decennier; 50-, 60- och 70-talet. Utseendet skiftar från fantastiska plast, engångsartiklar och mindre stöd till Psyche Delia. Effekterna var explosionen av reklam, blomning, populärmusik och popkonst.

Provinsiellt: För att skapa en naturlig, extraordinär design för ditt hem kan du kombinera komponenter med en modern inredning så att ditt hem inte ser överdrivet ut som en timmerstuga. Denna blandning kan vara mycket märkbar och fascinerande. Provinsiell design betonar vanliga, smutsiga komponenter och föremål.

SCANDINAVIAN: Det finns två möbler, som är skandinavisk design. Det viktigaste är aktuellt och det andra är nation.

1. Scandinavian Modern grundades 1930 och finns tillgängligt idag. Det är smält med de grundläggande standarderna för innovation med konventionella material och kan se ut som modernt

2. Den skandinaviska husstilen började på 1600-talet och fortsatte till slutet av 1800-talet. Utseendet är på en bondgård och huvudmaterialet är färgat trä.

SPANSKA: En touch av arabisk design smälter in med djärva, vackra färger och former som finns i spanska dekorstilar.