Inredningsuppdateringar

Oavsett om du bor i ett kallt område eller inte, kommer det säkert att finnas ett ögonblick när du fastnar inne tack vare kompromisslöst väder som du bör använda till din fördel. Och med temperaturer som förutspås kännas som negativa 40 grader i Mellanvästern den här veckan bad vi Décor Aid inredningsarkitekter om användbara inredningsuppdateringar du bör försöka när det helt enkelt är för kallt ute.

Från en ny accentvägg till en städa händelse för hela familjen, här är några inspirerande idéer för att göra det bästa av din tillbringade inomhus i vinter.

Visa dina växter lite extra TLC

modern sträng av pärlväxt

Eftersom de ibland kan bli försummade, skulle det vara en bra tid att vårda och rengöra dina växter. Om du har tid och verktyg som behövs, uppgradera dem till större krukor så att de kan fortsätta växa.

Och var noga med att flytta dina växter lite närmare fönster och håll dem borta från drag och värmeöppningar för att hålla dem vid liv hela vintern.

Tvätta dina kuddar

The White Company Savoy Linen Collection Bästa lakan

En annan försummad nödvändighet i många hem är kuddar som inte tas om hand tillräckligt ofta. Om du har investerat i kuddar av god kvalitet istället för att byta ut dem, varför inte tvätta dem?

På så sätt kan du vara säker på att du har befriat dem från dammkvalster, allergener och skräp. Och om du inte är säker på om det är dags att helt byta ut dem, testa dem genom att fälla dem i mitten – om de inte studsar tillbaka är de inte värda att rengöra och behålla.

Uppdatera lagringslösningar

skafferi låda köksskåp skafferi idéer

Från ditt kök till ditt sovrum skulle det nu vara en bra tid att uppdatera dina lagringslösningar för ett mer organiserat hem. Dessutom vet du aldrig vilka glömda bitar du kan stöta på som du faktiskt kan använda just nu.

Redigera allt igen

blush tones Living Room Interior Design Trends 2019

Om placeringen av något har stört dig under en tid nu, skulle det också ge en bra tid att undersöka ditt hem och se vad som behöver gå, samtidigt som du tar in vad som fungerar för dekorativa ledtrådar.

Detta kommer också att hjälpa till att städa och rensa ditt hem på ett mer metodiskt sätt.

Flytta bitar runt

Inredningstrender sommar

Efter att ha tillbringat mer tid inomhus än vanligt, känner du dig lite galen och trött på din omgivning. Använd den känslan till din fördel och ompröva dina befintliga möbelplaceringar.

Kanske kan en omhuld stol fungera bättre någon annanstans, eller kanske bordet bättre skulle tjäna dig i din studie. Hur som helst, använd den här tiden för att utforska nya inredningar på din heminredning för en snabb rumsuppdatering som inte kostar dig en cent.

Rama in och hänga dessa tryck

semester fest dekor tips unika detaljer

Vi har sett det gång på gång, även i våra egna hem – inramade tryck som förvaras nästan utan goda skäl. Sluta fördröja och få ditt hem till liv med nyinramade utskrifter som du har hållit på vid montering.

Och när det gäller att ta reda på de inredningsuppdateringar som du har skjutit upp, när du sitter fast inomhus utan andra alternativ, varför inte använda tiden till din fördel och gå efter det?

Bilder via Pinterest