Inspirerande idéer för
semesterhusinredning

Andrew Geller Beach House designinspiration

Planerar du att spendera sommaren på ett andra hem eller en helgresa? När Hamptons säsong precis startade, vände vi oss till Décor Aid inredningsarkitekter för att skaffa sina bästa sätt att ställa idéer för fritidshusinredning för att få ditt hem hemifrån att känna sig bekväm, praktisk och briljant inredd.

Se hur enkla lösningar som val av färgfärg, undvikande av uppenbart strandiga teman och fokus på praktik kan ge ditt hem liv med en sammanbyggd men avundsvärd avslappnad känsla för stil. Från strandhus som serverar utomhus, oavsett om det är bredvid havet eller i förorterna, här är felsäkra idéer för att införa ditt eget sommarhem med ett liknande tankeväckande tillvägagångssätt för inredningen.

Var äventyrlig

fritidshusinredningsidéer

”Jag närmar mig att dekorera vår klients fritidshus som en fråga om att uppfylla den ofta svårfångade drömmen om att leva i paradiset. Det första steget i processen börjar alltid med inspiration från det omgivande landskapet, eftersom det är viktigt att överbrygga klyftan mellan utomhus och inomhus. ”

”Och eftersom det här utrymmet inte är din primära bostad, dra nytta av den frihet du får när du föreställer dig platsen som återföds. Var djärv, var självsäker, kom bara ihåg att hålla allt behagligt för din smak eftersom det borde vara en investering som tar hand och övervägande. ” – Inredningsarkitekt Elle K.

Fokusera på funktion

helg heminredning design idéer

”Medan man lägger till mysig karaktär med en känsla av uppringd komfort är nyckeln till varje tillflyktsorträtt, finns det något att säga om de små inredningsnyanserna som gör att du närmar dig din resa lite annorlunda än ditt huvudhem. Till att börja med är utrymmet ofta mer begränsat – vilket gör varje tum avgörande oftare än inte. ”

”Med detta i åtanke föreslår jag att man köper huvudinredning som är lätt att flytta och tjänar åtminstone 2-3 syften. Tänk ottomaner med extra förvaring, tillverkningar som är extremt tåliga och lätta att rengöra. I grund och botten, undvik överflödiga och se till att varje bit har dubbla anledningen till att vara där. ” Décor Aid inredningsarkitekt Zorah D.

Lägg till lyxiga tillbehör

strandhusinredningsidéer

”Även om en nyckelfunktion i de flesta av mina andra hemprojekt alltid kommer att vara användningen av naturmaterial, ger de bästa inredningsidéerna för fritidshus en känsla av beprövad och sann elegans för det oväntade – för ingen förväntar sig att se en handblåst kristallkrona vid stranden, men varför inte? ”

”Jag gillar att närma mig mina projekt med små inredningsvridningar, för låt oss inse det, att gå in i ett fritidshus helt strandat är typiskt och ganska grundläggande. Injicera ditt fritidshus med uttrycksfull konst, lyxiga tillbehör och förstärka utrymmet med en konsekvent känsla av dramatisk sofistikering för att återspegla din personlighet. ” Décor Aid inredningsarkitekt Liz D.

Källa hållbar inredning

heminredningsidéer

”Jag är säker på att jag inte kommer att vara den enda inredningsarkitekten för Décor Aid som betonar detta, men det måste sägas. Att köpa hållbara utomhus- och inomhusmöbler som kan skryta med hög design och högkvalitativt hantverk är avgörande för livet i det utrymme du dekorerar. ”

”Du och dina gäster hittar ingen tröst i bitar som är billigt tillverkade och skapade för att bara hålla några säsonger. Jag rekommenderar starkt jaginvesterar i utemöbler som tål hårda element året runt, eftersom många av mina kunder ofta glömmer att dessa bitar måste tåla flyktigt väder från säsong till säsong, även när du inte är där. ”

”Ett vackert och praktiskt tillvägagångssätt är ett smart sätt att begränsa semesterhusinredningsidéer som är designade för att hålla. ” Inredningsarkitekt Kate W.

Tend For Crowd Pleasing Interiors

Perfekt sommar Beach House

”För att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av ditt utrymme har jag några ganska snabba, lätta att dra av fritidshusinredningsidéer för att göra dig lugn. Dekorera inte kring ett tema – det är tråkigt och lita på mig, du blir trött på allt på mindre än en säsong. Och snälla, undvik allt öppet nautiskt. ”

”Du kan dock nicka till kuststil briljant med korgtillägg och liknande men hålla det till ett minimum. Enkelt som det borde vara, dekorera ditt andra hem precis som du gjorde ditt första. Ta med dig din personlighet, vad som hänger ihop med din stil och skapa en livlig blandning full av personlighet och karaktär. ” Décor Aid inredningsarkitekt Tom S.

Håll utseendet kontrollerat + komplett

Sommar Beach House inredning

”Eftersom du inte kommer att slappna av om ditt utrymme känns oavslutat eller slumpmässigt inrett, kom ihåg att hålla allt konsekvent och tilltalande för ögat. Och eftersom hemmet ska återspegla din personlighet, följ inte några strikta regler. ”

”Uteslut inte några dekorativa nyanser, du kan leva bekvämt med vilken färg som helst om det görs på rätt sätt. Jag har till och med sett mattsvarta accentväggar i ett strandhem och det såg fantastiskt ut och mycket originellt.”

”När man tänker på smart semesterhusinredningsidéer, jag föreslår ofta att vara så originella och unika som möjligt medan du stannar kvar i din komfortzon. ” Décor Aid inredningsarkitekt Colin M.

Alla bilder via Pinterest

För mer inspiration från stranden, överväga dessa artiklar om Décor Aid