Interiördesign slutar

inredningsdesign som slutar 2018

Eleganta vardagsrum, tekniskt inspirerad inredning och coola färgpaletter var några av de bästa inredningstrenderna under 2017. Idag ser vi naturinspirerade hem, blandade metaller och djärvare nyanser som går framåt som nya heta och fräscha inredningstrender. Med en titt tillbaka på vad som var inne och framåt vad som kommer att bli efterfrågat bad vi våra seniordesigners att sammanställa en lista över inredningsdesign från 2017 som inte kommer att visas igen i år. Läs vidare för att ta reda på vilka fem inredningstrender som Decor Aid-designers förutser kommer att avslutas i år.

Hejdå alla vita rum

För 2018 har våra designers förutspått att vi kommer att se mindre skarpa vita rum. Medan vita kök kan utstråla klass, renhet och renhet kan det också få ett hem att känna sig kallt, livlöst och påminna om ett laboratorium. I år kommer kök och andra helt vita rum att flytta från skarpa, snygga mönster till jordnära och organiska. Förvänta dig att se fler färger och djärvare nyanser som används i rum i hela hemmet.

Bild via: Country Living

Adios Gray Hues

grå inredningsändelser 2018

Olika gråtoner är ganska användbara för att lägga till neutralitet i ett utrymme som annars kan kännas överväldigat. Trots sina komplimangerande faktorer kommer 2018 att fler människor väljer att neutralisera ett område med naturliga pasteller snarare än grå. Att testa den här nya trenden är väldigt enkelt, våra senior dekoratörer föreslår att du använder trenden via accentdekor eller om du försöker krydda ditt hem, välja en pastell och måla ett accenttak.

Bild via: Cocondedecoration.com

Hejdå Barvagnar, Hej Kaffevagnar

barvagnar heminredning design som slutar 2018

Missförstå oss inte nu, när du är klar på rätt sätt eller perfekt iscensatta vagnar kan vara ett visuellt fantastiskt tillskott till ditt hem, men erbjuder inte mycket funktion för daglig användning. I stället för att vara något du använder varje dag tenderar barvagnar att ta upp utrymme du kan använda på andra sätt. Om du inte vill dela med din barvagn är en utmärkt återanvändningsidé att istället använda den som en kaffevagn, vilket är något du sannolikt kommer att använda varje dag.

Bild via: POPSUGAR

Djärvare och ljusare färger är här!

Under ett tag har coola nyanser dominerat listan med trendiga färger och indigo är en favorit bland många. Var beredd att säga adjö eftersom 2018 redan har sett en plötslig ökning av djärvare, ljusare, varmare färger som brända gula och organiska gröna. Medan alla kanske inte välkomnar denna nya trendförändring, vet du att varmare nyanser tenderar att göra ett hem mer inbjudande och bekvämt, medan indigo kan vara.

Välkommen oraffinerade metaller

inredningsdesign som slutar 2018

Precis som alla vita rum blomstrade silverhårdvara de senaste åren. Kök och badrum över hela världen hade rostfritt stål eller polerad nickelhårdvara. Vi förutspår att det kommer att läggas tonvikt på den naturliga världen. Våra designers konstaterade att de redan har märkt granit, koppar och andra opolerade metaller som ersätter silverhårdvara. Silverhårdvara är konventionell och förväntad, medan blandade och oraffinerade metaller ger naturen och en överraskande mängd personlighet i ditt hem.