Kedjelänkstaket

Syftet med böter är att tillhandahålla säkerhet och att avgränsa en tomt. Men innan du installerar ett staket finns det några saker att tänka på som senare kommer att kräva din uppmärksamhet om de inte beaktas innan du väljer en lämplig design. Varje staket har ett annat syfte och andra fördelar, beroende på lämplighet, budget och andra faktorer, såsom förklaras nedan.

Trådnätstaket är en vanlig, nästan dekorativ design för kommersiella och bostadsområden. Den är tillverkad av belagd ståltråd med en låsningskonstruktion som också gör den kattbeständig. Vanligtvis är katter de mest flexibla djuren som kan tränga in även genom de smala gittervingarna.

  • kostnadseffektiv : Den största fördelen med konstruktionen av trådnätet är att den är kostnadseffektiv och pålitlig när det gäller säkerhet och underhåll. Med denna design kan du också ha portar, vilket sparar extra pengar.
  • Anpassade mönster : Vad kan vara bättre än en anpassningsbar wireframe-design med alternativ för olika trådstorlekar och färger för att passa din exteriördekor? Beroende på om du driver en dagis eller inte, kan du välja ett färgstarkt och tjockt belagt kedjestaket.
  • Snabb installation : De flesta kommersiella fastigheter väljer detta zaignign, eftersom de är mycket snabba och enkla att installera, oavsett hur hög eller på vilken yta. Den vävda tråden eller trådnätet rullas faktiskt, och du behöver bara rulla upp det för att installera det under montering.
  • Inget underhåll : Installera ett kedjelänkstaket om du inte vill ha några underhållsproblem, förutom att du kanske bara klipper av de små rankorna som växer upp och ner på gräsmattan! Du behöver inte heller oroa dig för att måla eller rengöra. Den bästa delen av denna stängsel är att den är täckt för att hantera oxidationsreaktioner.
  • Ingen ljusbarriär : Föreställ dig att du har ett säkert staket och att du inte behöver ställa in extra lampor runt fastigheten. På grund av dess konstruktion och material erbjuder kedjestaket full sikt och ingen ljus hindring.
  • Trespassing : Detta är ett straffbart men utbrett brott och ofta svårt att straffa. Varför bry sig om att fånga någon med en röd hand när du går in i din fastighet i din vackra trädgård för att plocka blommor? I stället, kontakta bara stängselinstallationstjänsten och gör det enkelt.
  • Djurförvaring : Gillar du det när din hund jagas av främlingar som kommer över och besväras av kvarterens barn? Tja, du behöver ett kedjelänkstaket för att undvika dessa problem med husdjur. Trådramsdesignen ger synlighet (du och din hund kan se vad som händer utanför) och säkerhet.

Dessa punkter gör tydligt att kedjelänkstaketet är ett genomförbart alternativ för ditt företag eller bostadsfastigheter jämfört med dyrare motsvarigheter som trä- eller vinylböter. Det senare tjänar emellertid mycket olika syften, t.ex. Så om förskönning inte är ditt motiv, välj trådens tjocklek och färg på rätt sätt för att matcha den med ditt yttre utrymme.