Kistor och armoires

Bredvid sängen är byrå och skåp en annan viktig komponent i att dekorera och dekorera ett sovrum. Båda delarna tjänar inte bara det funktionella syftet med att förvara föremål, utan blir också dekorativa bitar och tillhörande centra för sovrummet.

kistor

En byrå, även kallad ett kontor, ligger på bröst- eller axelnivå. På grund av dess höjd används det i allmänhet inte med en spegel. Lådor har vanligtvis fem, sex eller sju lådor och används också för att lagra plagg som inte hänger i en garderob, till exempel T-shirts, strumpor, underkläder och nattklänningar.

Lingerie Chest, även känd som Chiffonnier, är en speciell brösttyp för underkläder och underkläder. Det är vanligtvis smalare och ibland högre än andra typer av byråer.

Lätt förvirrad med ett litet skåp, har en dörrkista ofta ett skåp med dörrar och en uppsättning lådor under. Det är vanligtvis mindre än ett skåp och är 50 tum eller mindre i höjd. Många tillverkare använder "skåp" och "dörrlåda" som utbytbara villkor.

En förvaringskista liknar en stor rektangulär låda med lock. Det är planerat att hålla lakan inklusive filtar och täcken. Säsongskläder kan också lagras här. Vissa tillverkare erbjuder förvaringsstolar som också kan fungera som en sovbänk.

skåp

Ordet "skåp" kommer från den franska världen för ett slags skåp där rustningar och vapen bevaras. Skåp kan användas, från att gömma en TV till förvaring av kläder och smycken. Skåp, som vanligtvis beskrivs som ett högt, fristående skåp, kan inkludera hyllor, lådor och infällbara betjänare. Nedan listas de fyra huvudtyperna skåp:

Garderob: för förvaring av kläder; Idealisk för kostymer, klänningar och klumpiga säsongsartiklar som rockar. Garderober har ofta en klädskena eller en löstagbar klädskena.

TV-skåp: låter dig öppna dörrarna om du vill titta på TV, men göm TV: n bakom stängda dörrar om du inte gör det. Vissa tillverkare erbjuder en kombination av TV och skåp som kan anpassas och användas för båda ändamålen.

Dataskåp: Som ett TV-skåp kan du använda ett dataskåp för att sätta en dator i sovrummet, men inte visa det när det inte används. Ett dataskåp är utformat för att hålla en bildskärm, CPU och andra kringutrustning, t.ex. ett par högtalare eller en skrivare.

Smykkeskåp: Med ett smycke kan du lagra dina smycken på ett ställe. Det erbjuder också en rad lagringsalternativ specifikt för ringar, armband och halsband. Skåp finns i ett antal modeller, inklusive fristående och väggmonterade.