Kitchen Islands på en budget

Det är vissa saker som är viktiga i köket. En av mina favoritfunktioner är köksön. Människor som verkligen älskar kök vet hur bra detta kan vara. Det hjälper till att ge dig diskar och utrymme för matlagning och extra skåp. Det faktum att de finns i olika storlekar och design hjälper oss att använda dem oavsett hur vårt kök ser ut.

Det är möjligt att köpa dessa redan tillverkade. Detta förutsätter att du bara behöver anställa någon för att spika den på golvet och ansluta kablar eller kablar om du har en som kommer med en spis eller handfat. Om du gör det själv, kommer du att se till att du får något som kan vara ett år – men du kommer att spendera tusentals dollar om du gör det.

Om du har en fast konverteringsbudget som du inte kan överskrida har vi lösningarna som hjälper dig att designa och bygga en ö på egen hand. Det kanske inte är lätt och det kommer att ta lite tid – men när det är över är du stolt över det färdiga arbetet.

Besök din närmaste maskinvara och välj två skåp som du älskar. Du behöver bara spendera $ 200 för att få något som är helt färdig och målad, eller så kan du spendera cirka 100 $ och köpa något du kan måla själv. Skåpen måste vara mellan trettio och trettiosex tum breda.

Sätt tillbaka de två skåpen och ta bort lådorna och håll dörrarna öppna. Säkra insidan och borr sex hål i ryggen. Ett hål för varje hörn och två för de övre hörnen. Sätt i skruvarna i vart och ett av hålen och sätt in brickan och muttern på andra sidan. Bär hårt.

Nu när dina skåp är klara är det dags att installera bänkskivan. Välj ett material som du vet är lätt att rengöra. Om du vill kan du vara säker på att du håller dig inom din kökbudget. Sedan kan du installera en massiv träbänk längst upp. Du kan inte färga eller kakel det.