Klassisk våningssäng för barn

En gammal våningssäng är en typ av säng där en sängkonstruktion är staplad över en annan säng. Detta gör att syskon kan dela samma säng. Dessa sängar bärs av kuddar eller är tillverkade av trä. Till den andra eller övre sängen leder en trappa. Det finns ett räcke så att barnet inte faller av. Barn under sex ska inte sova på översta våningen.

Detta sparar utrymme. Det finns olika typer av sängar. Det är vanligtvis tillverkat av trä i naturen och det finns två enkelsängar vilket innebär att två syskon kan sova på denna säng. Det maximerar utrymmet i rummet, så att du kan lägga till skåp eller lådor för att hålla barnens saker snyggt. Det är bäst att låta barnen reparera det som behöver repareras och ordna vad de ska ordna efter att ha spelat eller använt vissa saker.

Sundance Twin Legacy våningssäng finns med uppgraderingar för valfri underlag. Den har en varm gyllene lönnfärg och är både traditionell och avslappnad och passar bra med alla färger eller dekor.

Säkerhetsfunktionerna för denna typ av säng. Hörn och kanter är rundade och släta. Höga och låga spärrpositioner. Rälsen knäpps fast in i rummet.

Newport Beach Twin över två våningssängar med lagringsutrymme under sängen. Newport Beach är dekorerad i en brun körsbärsfärg och är en blandning av modern, traditionell och avslappnad design. Det går bra med alla färger. Dessa möbler kan växa med ditt barns behov.

Den amerikanska loftbädden är en del av American Spirit Collection av Legacy Classic Kids. Dess höjd är 83x46x72. Det är tillverkat av trä och det finns i mörk skugga och det finns också trappor. Sommarvinden våningssäng är en lugnande färg för barnen. Dess dimensioner är 84 x 71 x 78. Det är den optimala lösningen för familjer med begränsat utrymme.

Reflections Twin har två olika uppgraderingar som tillval för lagring under sängen. Den två-över-två våningssängen kan enkelt omvandlas till 2 separata enkelsängar med de medföljande extra skenorna. Måtten är 82 "B x 43" D x 79 ".

Vaughan Bassett är också ett bra exempel på denna typ av säng. Den inkluderar en våningssäng, ett skrivbord, en stall och en stol. Laguna Beach Twin over Full finns med förvaringsutrymme under sängen. Legacy våningssäng är väldigt feminint och perfekt för alla åldersgrupper.