Kök Holiday Decor

idéer för kök semesterdekor

bild via: Sierra Home

Du borde veta att alla fantastiska fest börjar och slutar i köket. Om du är värd för en middag denna högsäsong, är vi medvetna om att det är den tiden på året då vi alla kommer att vara upptagna med att perfektionera sånger, leta efter presenter och gräva ut de festliga jultröjorna. Med allt detta på dina händer förbises ibland den viktigaste platsen för semestern. Inredningsarkitekter för dekorhjälp erbjuder expertråd och sammanställer sina sex bästa idéer för semesterdekor för att göra ditt hem förberett inför kommande helgdagar.

Varm belysning

kök belysning dekor

Bild Via: Hus vackert

Rätt belysning är avgörande för alla rum, särskilt i köket. Under semestern föreslår våra designers att de köper varm belysning för att skapa en välkomnande atmosfär. Wow, din semestergäst genom att byta ut gamla armaturer för moderna uppdateringar, till exempel taklampor. Om byte inte sker i din framtid, välj att tillfälligt använda glödlampor med nyanser till dem, som en bärnstensfärgad färg, vilket skapar en välkomnande glöd som ger en klassisk semesteratmosfär. Att lägga belysningen är en annan bra köksdekorationsidé som är stor vid leverans och lätt på din plånbok. Blandad användning av ljus, underskåp och hängen är exempel på hur man kan uppnå skiktning.

Bekväma sittplatser

kök semester dekor sittplatser

Bild via: Färg utanför linjen

Medan ditt vanliga sittplatser gör underverk för din dagliga rutin, betonar våra designers vikten av att ha extra sittplatser tillgängliga när du är värd för semestern i år. Att lägga till diskpallar i ditt kök gör att din gäst känner sig inbjuden, och du har till och med några extra händer nu för att hjälpa till med förberedelserna. Om din budget är kortare på grund av allt det som du köper gåvor, kan du köpa stolar från hela hemmet, vilket hjälper till att göra plats för alla och kommer att ge personlighet till alla kök. En prisvärd idé för kökssemester som ger var och en av dina gäster chansen att koppla av och umgås medan kocken gör underverk.

Fancy servis

köksredskap för semestern

Bild via: Jonathan Alder

Inte alltid det första du tänker på när du planerar en festmiddag, men serviset är något du inte vill glömma bort i år. Oavsett om du använder traditionell porslin eller vill köpa ett nytt set, var noga med att rengöra och vässa servisen en dag eller två före den stora dagen. För ett konventionellt utseende rekommenderar Decor Aid-dekoratörer att gå med silver medan implementering av guldredskap och tallrikar kommer att ge en touch av glam till alla matuppsättningar. Var aldrig rädd för att blanda och matcha stilar och mönster. Traditionellt med modernt, modernt blandat med rustikt, oavsett kombinationer, ditt bord kommer att ha personlighet och stil.

Tidy Pantries

kök skafferi för semester

Bild via: TheKitchn

Något som verkar som om det inte behöver nämnas, men designers tycker att många människor förbiser sina skafferier när de försöker förbereda sitt kök för semestern. Även om din gäst mer än troligtvis inte kommer att besöka ditt skafferi, är det en utmärkt idé för dig att göra plats för de inkommande ingredienserna som behövs för att göra dessa rätter perfekta. Det är säsongen att ge, så ett bra sätt att ge tillbaka är att rensa ut ditt skafferi och hålla icke-lättfördärvliga sidor. Dessa kan sedan doneras och vilken bättre känsla av att veta att du hjälpte till att göra någon annans semester lite bättre.

Går grönt

kök grönt för semester

Bild via: Kärlek växer vild

Att lägga lite vegetation till din kökssemester är ett fantastiskt sätt att hjälpa till att uppdatera inte bara hjärtat i ditt hem utan också lägga till rätt festlig touch. Inget behov av att gå överbord eftersom lite grönt får ditt utrymme där det behöver vara. Försök att leka med draperande grönska runt och nerför ditt bord. Seniordesigners säger att din gäst omedelbart kommer att ha semesterandan när den fantastiska tallaromen omger dem. En annan bonus är att många växter ger underbara dekorationer, men kommer att hjälpa till att rengöra luften i ditt kök i en sådan tid när det kommer att bli täppt.

Lånade utrymmen

köksbuffé för semestern

Bild via: Elle Decor

Även om köket ska vara ett rum som du vill förbereda för alla semestermiddagar eller fester du har, är det lätt att bli ledsen och hamna i ett alltför trångt matlagningsområde. För att hålla den designmardrömmen borta, se till att leta efter lånade utrymmen runt ditt hem, som kan hjälpa till att lindra en del av semesterspänningen i ditt kök. Varhelst utrymmet tillåter, importera ett litet bord för att servera aptitretare eller förvandlas till en självbetjäningsbar eller titta på att skaffa en bekväm serveringsbuffé i din matsal. Oavsett var du ska se till att du ger dig lite armbågsrum i ditt kök medan du förbereds för semestern den här säsongen.