Kök med kakelgolv

Var börjar du precis lägga golvplattor under en kökrenovering?

Varje gång du bygger om ett kök, är skåp och bänkskiva vanligtvis i förgrunden, men efter att väggarna har målats och alla andra uppgifter görs, lägger man ned ett vackert kakelgolv för att göra alla dessa andra jobb.

Att lägga keramiska plattor är som nästan alla företag. Din design eller layout är det viktigaste du kan göra för att få ett professionellt jobb. Här är några viktiga saker att tänka på när du planerar plattformen. Den faktiska kakelstorleken som du använder är mycket viktig under planeringen. Du bör lägga den första raden med golvplattor torr på golvet, med alla fogar i rätt storlek så att du bokstavligen kan se din plattor som den är.

En annan viktig aspekt att tänka på när du utformar ditt golv är golvplattans och stödskivans tjocklek. Detta kan potentiellt påverka dina köksapparater, särskilt kokplatsens läge, och du kan troligtvis orsaka problem för din diskmaskin.

Hur köksskåp är utformade i husets kök är viktigt för utgångspunkten. Flera människor föredrar att starta på en vägg medan andra föredrar att starta mitt i köket. En viktig del i att utveckla ett riktigt bra mönster är att hålla ett öga på slutet. För att förklara vad jag menar med att säga att, efter att du har lagt dina golvplattor, behöver du inte göra själva konverteringen till ett annat vardagsrum eller mattor för att få en halv tum bred kakel inte bara ser dålig ut, det kan gå sönder,

Gå tillbaka till att tappa dina brickor. hitta mitten av rummet och markera det; Vid denna punkt installerar du din längsta riktning i rummet genom att helt enkelt börja i mitten med kanten på plattan som riktmärke. Slutligen den grundläggande komponenten; Om du kommer till ditt väggområde eller till färdigställandet av mönstret på väggarna, i entréområdet eller ibland på en annan golvyta, ange exakt hur stora golvplattorna som ska trimmas är. Om det ligger långt under hälften av en golvplatta, återgå till startgolvplattan och placera den där mitten av golvplattan nu matchar markören. Detta kommer att ändra storleken på den sista golvplattan för att starta sökningen och få den större brickan vid slutpunkten.

Fortsätt nu i omvänd ordning och försök ta reda på hur brickorna kommer att se ut enligt samma princip. Men detta är fortfarande inte din stoppläge. Mät nu plattorna och flytta startpunkten för att se hur golvplattorna går längs köksskåpens längd. Om du ser problem i planerings- och layoutfasen som du vill undvika kan du spara tid och vara nöjd med de slutliga resultaten. Nu är det den perfekta tiden att börja lägga ditt helt nya golv.