Kolonialt hus omdesignar

New England kolonial matsal

Våra klienter kom till oss med en härlig New England-kolonial – med i House Beautiful – i en vacker del av Greenwich, Connecticut. Samhället är charmigt lantligt – klienterna älskade närheten till hästgårdar, liksom den lätta pendlingen till New York, där de arbetar. Men huset på 70-talet behövde uppdateras.

Detaljerna i taket inspirerades av ett parisiskt hotell där familjen en gång hade semester. Det är ett mycket subtilt sätt att introducera en ganska djärv visuell struktur i rummet – det är iögonfallande men precis utanför synlinjen så att det inte överväldiger. Design handlar om balans. Eftersom vi gjorde något så djärvt över huvudet, höll vi uttalandet under fötterna enkelt med den molnfärgade sidenmattan.

New England koloniala återvunna trätak

Det var väldigt tydligt från början att vi har fem klienter – inte bara mamma och pappa utan också deras tre barn. Funktionen var nyckeln, både när det gäller många öppna ytor och hållbara tyger och möbler, men det var också form: föräldrarna föredrog ljusa färger, snygga strukturer och en miljö för deras konstsamling.

New England koloniala vardagsrum

Paletten varierar ganska mycket; det öppna köket och matplatsen är mer neutrala, vardagsrummet är ganska vitt, studien en balans av grått och rött. Det bör vara harmoni i varje rum, med färger som återkommer i inredningen, konsten och tillbehören – men även i ett öppet hem kan du behandla varje rum som sin egen enhet.

New England koloniala O&G studio

New England koloniala bokhyllor

Vårt team hittade matbordet med live-plånbok på Etsy. Den är tillverkad av en tillverkare i Quebec – den typ av liten, lokal hantverkare som det är så mycket lättare att arbeta med i vår tid, tack vare internet.

New England koloniala guld tak

New England koloniala levande träbord

Vi är stolta över hela projektet, men är mest imponerade av hur designers kunde balansera sin vision med kundernas. Sidostolarna i vardagsrummet var något som mannen hade ägt i flera år och länge älskat, och de integreras sömlöst i resten av rummet. På samma sätt är konstsamlingen hela tiden – det är mestadels som paret har samlat i flera år och varje verk verkar som om den verkligen hör hemma.

New England koloniala familjerum

New England kolonial spis

New England koloniala pulverrum

Vi tror att det visar en gång för alla att ett hem kan vara elegant och sofistikerat genom att fortfarande inbjuda och familjevänligt.