Konservatorium Persienner Design Idéer

Din vinterträdgård är i allmänhet den mest fientliga miljön i ditt hem. Vet du vad du ska leta efter när du köper eller byter ut konservatorium persienner? Här är de fem vanligaste misstagen som gjordes vid Conservatory Persienner:

Konservatorium persienner fel 1:
Välj fel produkt

Det finns olika produkter på marknaden (persienner, persienner, veck etc.). Det är avgörande att välja rätt lamell för användning av ditt vinterträdgård. Här är några populära applikationer:

* Salong
Du behöver utmärkt UV-skydd för dina soffor, tyger, trämöbler och andra möbler.

* Matsal
Persiennerna måste motstå spill av mat, dryck etc.

* Whirlpool, spa, gym
Persiennen måste klara av stänkande vatten, svett och kemikalierna i vattnet.

* Trädgårdsrum
När du vattnar växter är bladen oftast genomskinliga och orsakar kondensproblem och fuktproblem.

* Musikrum
Vingar i mitten av rummen ser fantastiska ut, men speciella persienner behövs för att hålla dessa känsliga instrument vid konstant rumstemperatur.

Konservatorium persienner fel 2:
Välj fel färg

Här är flera alternativ. Inuti ditt hem är dina filtar vanligtvis vita med en annan färg på väggarna. Om du bär detta färgschema i vinterträdgården kommer det att vara en förlängning av ditt hem. Ljusblå persienner gör att det ser mer ut som ett trädgårdsrum, vilket ger dig en känsla av att sitta utomhus. Om du vill göra ett uttalande har du definitivt din favoritfärg, men kom ihåg att goda persienner varar i decennier medan din & quot; Färgstämning & quot; förändras var sjunde år eller så!

Konservatorium persienner fel 3:
Utan garantierna är långa

Konservatorier lider av solvärme, UV-ljus, kondens, insektsavskiljning, kyla på vintern och mycket mer. Tekniken bakom själva tillverkningen av persienner måste vara oöverträffad för att motstå denna fientliga miljö. Det faktiska ämnet eller den faktiska produkten är ett problem. Maskinvaran som fäster dina persienner till ditt vinterträdgård är annorlunda. Produkter med ett års garanti kan vara billigare, men de klarar inte tidens test.

Konservatorium persienner fel 4:
Jag gör inte bakgrundsforskning

Innan du bestämmer dig för att köpa fönsterluckor bara för fönstren eller bara för taket, bör du undersöka:

* Vet du vilken riktning din vinterträdgård är på en kompass?
* Känner du till nackdelarna med att bara täcka en del av din vinterträdgård med persienner?
* Om du är nära en flod, sjö, damm etc. vet du vilka insekter du kommer att drabbas av?
* Vet du hur solen rör sig över vinterträdgården på sommaren och på vintern?
* Är träden som för närvarande ger skugga vintergröna eller försvinner dessa skuggor på vintern? (Solen kan göra en vinterträdgård obekväm även på vintern!)

Konservatorium persienner fel 5:
Val av fel sätt att arbeta

De flesta tror att vintergardiner bara behövs för sommarvärmen. Du inser inte att speciella persienner är designade för vardagligt bruk under året. Så du köper felaktigt manuella persienner eftersom du tror att du sällan använder dem. När det är möjligt, köp alltid elektriska eller fjärrstyrda persienner, eftersom när du vet vad goda persienner kan göra för dig vill du servera dem dagligen!

De 5 vanligaste misstagen i vinterträdgården:
SAMMANFATTNING

De bästa persiennerna är utformade för att hantera allt ditt vinterträdgård, det mest fientliga rummet i ditt hem, kastar på dig. Förvara dessa fem fel med persiennerna i vinterträdgården. Kom ihåg att när du köper nya persienner eller ersättningsgardiner till din vinterträdgård!