Konservatorium Persienner Idéer

Det enda sättet att installera persienner i en vinterträdgård tills nyligen var att borra i vinterträdgården och skruva in fästen för att fästa persiennerna. Även om detta i de flesta fall är acceptabelt, kan vissa konservatorieleverantörer insistera på att denna praxis upphäver deras garanti. Det kan också hävdas att traditionella rullgardiner, till exempel rullgardiner eller vertikaler, inte är väl lämpade att tillhandahålla konservatorier, där vertikaler täcker de flesta, om inte alla, fönsterbrädan.

Under de senaste åren har vissa alternativ införts, där du inte behöver borra i vinterträdgårdens PVC eller fästa den med skruvar. Alla dessa persienner har gemensamt att de använder speciellt anpassade beslag som ingriper i fönstrets pärlor mellan glaset och gummitätningarna, vilket gör dem lämpliga för alla innerglasade PVC-fönster.

En av de tidigaste inga skruvgardinerna var & # 39; Perfect Fit & # 39; Enkelt uttryckt är detta som ett aluminiumramsystem med en konventionell persienn. Perfect Fit persienner finns med veck, rull och två venetianska aluminiummaterial.

INTU-rullgardinen liknar Perfect Fit-systemet och ungefär samma pris. Huvudskillnaden mellan de två systemen är att varje typ av INTU-persienner har en något annorlunda ram som passar typen av persienner, vare sig det är en veckad persienn, en persienner av aluminium eller en rulle.

Både Perfect Fit och INTU använder speciella konsoler som passar in i varje fönsterhörn. När dessa är monterade, fästs resten av persienner helt enkelt på plats.

Det senaste tillskottet till No Screw Blind System är EZ Fit eller Easy Fit Pleated. Easy Fit Venetian Blind (EZ Fit) finns endast med veckat tyg. Det finns emellertid ett växande utbud av veckade tygalternativ, och veck är naturligtvis mycket omärkligt när persiennen är öppen. Liksom sina två släktingar använder Easy Fit-hängare fästen som passar i varje hörn i fönstret, och skenorna på de faktiska hängningarna klipps helt enkelt fast på det. I allmänhet är Easy Fit persienner ett billigare alternativ.

Alla tre typer av persienner passar in i den glaserade delen av fönstren, vilket garanterar ett snyggt, snyggt utseende. På grund av närheten till glaset fungerar de både som solskyddsmedel och som isolering.