Konstväggdekaler för litet rum

Om du har en liten plats, finns det ingen anledning att stirra på vanliga vita väggar. Att dekorera väggarna i ett mindre vardagsrum är ofta en utmaning, men gör skillnaden i att skapa ett mysigt utrymme. Oavsett hur litet rummet är, när det är varmt och inbjudande, känner vänner och familj hemma. Här är några tips om hur du får ett rum att se större ut med väggtatueringar.

Välj rätt mönster eller tema för att skapa en illusion av ett större utrymme. Det finns bokstavligen en mängd olika teman och mönster att välja mellan, när du dekorerar väggarna på din plats. Välj ljusa bakgrunder som matchar färgerna i dina dekaler för att koordinera rumsfärgerna. Till exempel skulle naturliga mönster med jordtoner av grönt och brunt se bra ut på en vägg målad i solbrun eller butterscotch. Justera tillbehörsfärgerna till accentfärgerna i designen för att slutföra utseendet.

Håll rummet öppet genom att försiktigt placera möblerna. Att placera möbler i en öppen design gör att ett rum ser större ut. En enkel soffa och stol i en matchande färg med en accenttappning eller ett litet bord gör att du kan sitta och koppla av med vänner på ett bekvämt vardagsrum.

Välj ett mönster eller design på väggdekaler som matchar rumets färg och funktioner. Vissa människor gillar ett naturtema med träd eller ett modernt art deco-utseende med konstiga former eller djärva mönster. Stora mönster är bra med minimala möbler och kan bli mitt i rummet. Placera några vackra dekorativa speglar för att återspegla väggscenerna, så att scenen ser ut som om den fortsätter i ett annat rum, vilket ger illusionen om mer utrymme.

Ytterligare dekorationstips:

Låt funktionella rum uppnå dubbelt så mycket prestanda som möjligt. En bokhylla i ett hörn kan fungera som en plats att lagra bitar och klockor utan att överbelasta utrymmet. De högra lamporna kan ge ett djup ett rum när de placeras nära en spegel eller annan reflekterande yta. Ju ljusare ljuset är, desto större blir rummet.

För att dekorera skäl med dekaler:

· Dekaler är inte bara snygga och attraktiva utan skapar också en mycket unik look.

· Prisvärd dekorationsstil, eftersom designen kan tas bort om du bestämmer dig för att göra en förändring.

· Skapa ett fokus för att distrahera uppmärksamheten från problemområden som ojämna väggar eller udda formade hörn.

Väggdekorationer som dekaler, klistermärken eller stencils gör ett utrymme unikt och uttrycker ägarens personliga stil. De är lämpliga för nästan alla rum i ditt hem, från sovrummet till köket. Dekaler är ett bra sätt att dekorera som du vill. Även om din hyresvärd inte målar dig, finns det ingen anledning att ha tråkiga vita väggar om tatueringar med konstvägg är så enkla att använda och ta bort när du flyttar till en ny plats.