Kontorsdesignfel

kontor design misstag logotyp

Så du sparade lite pengar genom att göra en DIY-metod för din kontorsdesign. Bra för dig. Men du har förmodligen gjort några kontorsdesignfel på vägen.

kontor design misstag lobby

Chansen är dock att du skär några hörn som nu gör att ditt huvudkontor känns lite … meh. Även om du är nöjd med utformningen av ditt utrymme kan du se över några detaljer som bara inte passar bra. Inredningsföretaget Decor Aid har flaggat några av de vanligaste designfelen och hur man bäst fixar dem. Här är fem sätt de föreslår att du växer upp din affärsplats som inte kräver anställning av professionell hjälp.

kontor design misstag logotyp

Skimping på belysning med bara en ljuskälla är ett stort nej-nej. Decor Aid föreslår att du lagrar dina ljuskällor för att producera varierande atmosfärer under dagen och sen eftermiddag. Uppgiftsbelysning som läslampor är också effektiv, medan vägglampor ger elegans och mjukhet.

kontorsdesign misstag mottagning

Att måla dina väggar utan att först ha ett större färgschema i åtanke eller välja möbler är ett bra sätt att skapa ett rum som inte passar bra. Efter att ha lagt sig på en färgpalett rekommenderar Decor Aid att slutföra klädsel och en matchande matta. Leta sedan efter fönsterbehandlingar och möbler som bord och bokhyllor som knyter ihop allt annat. (Trä och mässing går med varma paletter, medan nickel och stål fungerar med svala paletter). När alla dessa element är på plats är du redo att välja din färgfärg.

kontor design misstag kontor

För konst som inte hänger över några möbler, låt mittstycket hänga i ögonhöjd, så mellan 65 och 70 tum från golvet, beroende på din höjd. För allt som hänger över en soffa eller andra möbler, se till att det finns mellan 6 tum och 8 tum från botten av konsten till toppen av möblerna.

kontorsdesign misstag konferensrum

Det är lätt att bli kär i en uppsättning möbler, även om de är något för stora eller små för det utrymme du måste fylla. Innan du köper möbler, visualisera hur mycket utrymme det tar upp med hjälp av tejp för att skapa en översikt över måtten på golvet. Att ha ett stort föremål är okej, så länge det är centrum för rummet. Ett stort antal mindre föremål skapar dock en rörig känsla. Den perfekta kombinationen av möbler har olika höjder, former och storlekar, enligt Decor Aid.

kontorsdesign misstag mötesområde

Om du inte beaktade tillräckligt med lagringsprodukter i din designbudget kommer du sannolikt att sluta med fler föremål på skärmen än du ursprungligen planerade. Du kan använda billiga garderober för att enkelt lagra en mängd föremål som inte går bra på bokhyllor eller soffbord. Decor Aid rekommenderar att du anpassar dessa förvaringsenheter med färg och tapeter som passar till ditt kontors övergripande design.

kontorsdesignfel pingis