Kontorsstolar mönster

För människor som tillbringar lång tid på kontoret eller hemma är en bekväm, ryggvänlig stol oumbärlig. I själva verket är ryggsmärta den näst vanligaste orsaken till frånvaro av anställda. Många stolkonstruktionsföretag har erkänt detta problem och utvecklat en mängd ergonomiska, ryggvänliga design. En lista över de fem bästa designerna för kontorsstolar finns nedan:

1.) Aeron Stol

Aeron Stol av Herman Millar är en ergonomisk, miljövänlig stol som är idealisk för att bibehålla hållning. Pellikelsuspensionen fördelar vikten jämnt över sätet och ryggen, vilket minskar tryckpunkterna och gör att kroppen kan göra mikrojusteringar. Ett speciellt nät förhindrar svettning och garanterar bättre luftcirkulation. Aeron-stolen finns i tre storlekar och har justerbar sitthöjd och armstöd.

2.) Verte kontorsstol

Verte-kontorsstolen, som anses vara en riktig ortopedisk enhet, har ett system som stöder två ryggkotor, vilket hjälper till att förbättra hållningen. Det är en ergonomisk stol som anpassar sig till ryggraden och har en patenterad kontroll som gör att användaren kan anpassa stolen till den perfekta inställningen. De 11 torsionsfjädrarna leder till att förbättra hållningen genom att skapa muskelminne. Stolens unika utseende kanske inte är för alla, men stolens bekvämlighet åsidosätter alla oro för dess utseende.

3.) Doctor Riters ErgoChair

ErgoChair av Doctor Riter, även om det är udda i sitt utseende, anses vara mycket högt på grund av dess positiva effekter på rygghälsan. Stolens säte består av en uppblåsbar äggformad boll och kan blåses upp till komfortnivån för den enskilda användaren. Huvudtanken bakom det äggformade sätet är att användaren tvingas använda mag- och benmuskler för att upprätthålla balans. Den naturliga krökningen av ryggraden bevaras och hållning och cirkulation kan förbättras.

4.) Smart Chair Biofeedback Computer Chair

Smartstolen designad av Jian Guan är unik i sitt utseende och funktion. Fjädrarna i denna stol justeras ständigt med ett inbyggt biofeedback-system. Biofeedback-sensorer i stolen skickar signaler till fjädrarna och mikrojusteringar görs. Det laddas via ett inbyggt litiumbatteri och har en 3-tums pekskärm på armen.

5.) Herman Miller Embody-ordförande

Herman Miller Embody-stol anpassar sig till ryggraden. Stolen är utrustad med specialmaterial för att täcka stolen som en hud. Detta gör att luften flyter naturligt och minskar svettningen.

Så nästa gång du vill utrusta ditt kontor med nya kontorsstolar, tänk lite på vad du verkligen gör och vad som erbjuds. Det kan vara din hälsa att du reserverar!