drömbröllopsgåvaidéer

Eftersom du skulle behöva leva under en sten för att undvika kungapars bröllopstäckning under de senaste veckorna fick vi Décor Aid-inredningsarkitekter och teammedlemmar att skaffa sina favoritfantasiegåvor som passar Meghan och Harry och nästan alla kungliga par.

Från söt keramik som framkallar Americana av Elizabeth Price till Val Saint Lamberts uppdaterade karaffer, tänk på att den inte bara har ett kungligt register, utan verkligen det ultimata i gåvautdelningar.

David Hammons basketbåge

kungliga par drömgåvor

”Eftersom jag gillar att tänka på dem som mer avslappnade och lekfulla än Kate och William, och för att jag själv skulle döda för en, skulle jag ge dem något så upprörande och magiskt som konstnären David Hammons” Basketball Chandelier ”som också antyder Meghan Markles rötter och Amerikas fascination för symbologi och sport. ” – Inredningsarkitekten Décor Aid Shannon T.

Robert Longo fungerar

Meghan Harry kungliga bröllopsgåvor

”Som ett par som jag antar har spenderat mycket tid på att sitta under och titta upp på ljuskronor, föreställ er deras käftande reaktion på konstnären Robert Longos tekniskt lysande, slående” Crystal Chandelier ”kol mästerverk som är tillräckligt stort för att ta upp en hel palatsmuren. ” – Inredningsarkitekt Maite M.

Pierre Cardin Möbler


”Eftersom jag gillar en blandning av antika, retro och moderna, skulle jag vilja se det kungliga paret injicera några 60-talets underverk som dessa mycket samlarbara Pierre Cardin-stolar som skulle ge rätt mängd spännande spel till sitt hem, som ser ut som en ganska vanlig engelsk egendom. ” – Inredningsarkitekt Raul L.

Antoine Philippon / Jacqueline Lecoq Inredning


”Eftersom det här är en fantasilista och jag tänker mer på vad jag vill ha för mig själv, vem skulle inte älska att unboxa detta fantastiska, evigt coola tidiga 60-tals L-formade glasbord?” – Projektledare för Décor Aid Renta O.

Gio Ponti Vaser

Gio Ponti vaser

”Eftersom de förmodligen är ett par som har och kan köpa vad de vill, skulle jag tänka mig ur lådan medan jag letade efter något som verkligen är arvvärt som sällsynta porslinföremål från Gio Ponti.” – Kontokoordinator för dekorhjälp Christine H.

Elizabeth Price Keramik

”För mig ser Mehgan och Harry ut som om de gillar att ha kul och ha en subtil men ändå upprorisk sträcka mellan dem två och jag skulle gärna vilja se konstnären Elizabeth Price dekorativa figurer i lugn uppsättning bland drottningens teservis. Jag gillar också att de kommer att hänvisa till Meghans rötter med inslag av Americana. ’ – Inredningsarkitekt Maxwell W. från Décor Aid.

Vilbert stolar Verner Panton

Par Vilbert-stolar Verner Panton

”Jag skulle få kungaparet något de kanske inte redan har som Verner Pantons ikoniska Vilbur-stolar som kommer att göra en fantastisk, slående miljö för framtida familjeporträtt.” – Projektledare för Décor Aid Mike J.

Val St. Lambert karaffer

Meghan Harry Bröllopspresenter

”Jag älskar det faktum att även gamla skolor, etablerade varumärken som Limgés och Val Saint Lambert förstärker sitt spel med klassiska silhuetter ombildade med uttalande, avantgardistiska vändningar som dessa konversationsstartande dekanter.” – Inredningsarkitekten Décor Aid Courtney L.

Cire Trudon Cameo

Prins Harry Meghan bröllopsgåvor

” Även om det är prydnadsstorlek och under $ 50, skulle jag vilja ge dem något som skulle påminna Meghan Markle och prins Harry om kungafamiljens eleganta, aristokratiska rötter som denna doftande komo som också är lite tung-och-kind. ’ – Inredningsarkitekt Mark A.

Bilder via Pinterest