en helt unik konst online

Ingen gillar tråkiga väggar, och med dussintals online-konstgallerier som erbjuder kvalitetskonst till rimliga priser, bör dina väggar inte vara tråkiga mer. Du vet om online konstgallerier, eller hur? Om du inte gör det borde detta genombrott att du kan köpa kvalitetskonst från de bästa online konstgallerierna utan att behöva lämna din sängs komfort på en söndag morgon vara inspirerande. Borta är dagarna med att behöva trappa runt konstgallerier och försöka hitta ett konstverk som är perfekt för ditt utrymme. Nu kan du göra allt hårt arbete utan att behöva lämna ditt hus och ändå sluta med stämningsförbättrande konst.

För att peka på rätt källor undersökte vi våra dekoratörer för att ta de bästa vägarna för att få kvalitetskonst in i ditt hem online.

Bästa unika konstgallerier online

bästa online kvalitet konst

Var beredd på rejäla prislappar när du tittar på en unik konst från de bästa online-gallerierna. Kvalitetskonst som denna blir inte billig, så var beredd att investera när du letar efter den bästa onlinekonsten på de bästa webbplatserna för väggkonst.

Tappan Collective

högsta kvalitet online konst

Tappan Collective har verkligen otroliga konstverk. Deras konst är unik och föras till dig av nya konstnärer. Du kan handla efter insamling, efter humör och efter palett, och du kan ordna att få hjälp från en rådgivare.

Om du är ute efter ett stycke som skapats speciellt för dig och ditt utrymme kan du beställa ett konstverk som är personligt för dig.

Saatchi Art

bästa kvalitet online gallerier

Från konst till popkonst, Saatchi Art är det bästa online-galleriet om du letar efter konst från hela världen, i alla prisklasser. Du kommer att kunna upptäcka helt ny och original konst här, och du är inte begränsad till målningar, teckningar och tryck; här har du också tillgång till fotografering och skulptur. Om du älskar konst av hög kvalitet kommer du att älska att bläddra igenom deras samlingar.

Artspace

bästa online modern kvalitetskonst

Artspace är en av de bästa webbplatserna för väggkonst och är full av bitar från välkända konstnärer. Du måste skapa ett konto och logga in innan du kan se hur mycket av konsten kommer att sätta dig tillbaka, så var beredd på några dyra bitar (med några som sträcker sig upp till $ 50.000).

Det här är platsen att gå till den bästa online-konsten; om du är en stor konstuppskattare är det här du måste vara för konstverk av hög kvalitet.

Manhattan Arts

kvalitet konstgallerier online

Om konst är din passion, stanna förbi Manhattan Arts. Dessa killar tar sin konst på allvar och du kan berätta hur passionerade de är när du läser om artisterna de har presenterat på deras webbplats. Varje kvalitetskonst du tittar på har sin egen beskrivning och informativa sektion tillägnad varje konstnär.

Härifrån kan du besöka varje konstnärs enskilda platser, så det är mer som ett konsthub, där du kan förgrena dig och hitta det perfekta stycket för dig.

Bästa onlinebutiker om du inte vet något om konst

bästa online-kvalitet konst webbplatser

Att få grepp om att välja kvalitetskonst kan vara ett knepigt företag, och om du inte vet något om konst kan det vara lite av ett minfält. Om du känner att du behöver lite hjälp finns det gott om online konstbutiker som kan erbjuda en hjälpande hand.

Sugarlift

kvalitet online-återförsäljare

Killarna på Sugarlift erbjuda en online-rådgivningstjänst som hjälper dig att arbeta dig igenom processen att köpa konst, från början till slut. Du kan anmäla dig till ett helt gratis konsultation med dem (genom att fylla i en snabb onlineundersökning) som berättar för dem vad du letar efter.

De kommer sedan att tilldela dig din egen Sugarlift Art Advisor, som kommer att prata med dig om vad du letar efter innan de ger rekommendationer. När du väl har bestämt vad du vill och var du vill ha det, kommer de att ordna att den konst du valt installeras åt dig.

Art.com

kvalitet konst

Så du vet ingenting om konst, men vill att något ska lysa upp tråkigt väggutrymme? Art.com har fått dig täckt. Om du gillar bitar av artister med stora namn som ligger långt utanför din prisklass, kom hit för utskrifter av några riktiga klassiker.

Från Leonardo da Vinci till Frida Kahlo kan du välja bland några av de mest kända kvalitetskonsterna för en bråkdel av priset.

Bästa online konstwebbplatser om du har en budget

budgetvänlig kvalitetskonst

Att köpa konst kan vara dyrt, och om du har en budget kan det verka som att skaffa kvalitetskonst till ditt hem är en omöjlighet. Om du inte har tusentals att spendera på väggkonst, oroa dig inte – det finns gott om platser du kan leta efter den bästa onlinekonsten till rimliga priser.

Etsy

hur man köper kvalitetskonst online

Etsy är en av de bästa webbplatserna för väggkonst om du har en budget. Det är fullt av människor som producerar konst, vilket kostar dig mycket mindre än vad som visas i ett privat galleri. En bra sak med att köpa din konst på Etsy är att du stöder småföretag och konstnärer, på ett sätt som du inte kommer att vara om du köper från en av de bästa online-konstgallerierna från den här listan.

Tror inte att du bara kan köpa massproducerade bitar heller. Det finns massor av konstnärer på Etsy som gärna tar en uppdrag och skapar en skräddarsydd konst. Bläddra igenom och hitta några konstverk du gillar, och du kan gå därifrån.

Konstnärligt väggar

var man kan köpa kvalitetskonst online

Konstnärligt väggar har ett stort urval av konst – allt från tryck, till illustrationer, till vattenfärger och abstrakta bitar, den här webbplatsen har allt och allt. Hur deras webbplats är utformad gör det enkelt för dig att bläddra igenom ett urval av konst som du tror kan passa dig. Du kan välja mellan en uppsättning kategorier (stilleben, landskap, natur), en stil (impressionist, abstrakt, teckning), färg, medium och viktigast av allt, pris.

Vi tycker att det faktum att du kan bläddra efter färg är en bra idé, och den här webbplatsen är fantastisk om du har en uppfattning om vad du letar efter, men du är inte så säker på vad dina alternativ är. Det finns konstval för mindre än $ 20, så om du är ute efter kvalitetskonst som inte går sönder är detta en av de bästa online-konstsidorna.

Online marknadsplatser

hur man köper kvalitetskonst online

Platser som Depop, Ebay och Facebook är utmärkta för att hitta förälskade konstverk och hitta unika verk och konstnärer. Att ge gammal konst ett nytt hem är roligt, och när människor blir kär i sin konst kan du vara där för att bli kär i den.

Att handla för din konst så här skiljer sig så mycket från de bästa online-konstbutikerna; du vet aldrig vad du ska hitta, vilket ger en spännande process.

Bilder via Pinterest