Lägg till lyxiga detaljer i ditt hem

Turtle Bay inbyggda bokhyllor

Precis som allt annat i livet handlar lyx om detaljerna. Oavsett om du vill ha en industriell chic eller en klassisk övergångsdesign, kan du lägga till lyxiga detaljer för att skapa det hem du alltid har drömt om. Våra seniordesigners har dessa tips för att lägga till lyxiga detaljer i ditt hem.

accentkuddar

lyxiga detaljer accentkuddar

Om du vill ge ditt hem några eleganta, lyxiga detaljer, överväga att lägga till några accentkuddar i din soffa och säng. Nyckeln med accentkuddar är att skapa en balans mellan mönster och struktur. Vi utformar vanligtvis soffor med minst en sammetskudde och minst en mönstrad kudde. Kom ihåg: komfort är den ultimata lyxen.

Kasta filtar

lyxiga detaljer kasta filtar

Tillsammans med accentkuddar är kastfiltar ett enkelt och prisvärt sätt att ge ditt hem lyxiga detaljer. Och som sängkläder och draperier, ha två uppsättningar kastfilter till hands: en för vintermånaderna och en för sommarmånaderna.

Bild via Elle Decor

Konstbitar

lyxiga detaljer konstverk

En bar vägg är inget att titta på. Om du letar efter sätt att integrera lyxiga detaljer i ditt hem, ta sedan bort ditt nivåverktyg och häng upp några konstverk. Och om en resa till Christies inte är i budgeten, överväga mängden onlinebutiker som erbjuder tryck och originalaffischer. saatchiart.com är ett tilltal för våra inredningsarkitekter.

Förvrängning

lyxiga detaljer rensar

Coco Chanel sa en gång att ta bort ett enda tillbehör innan han lämnade huset. Och vi tror att en liknande regel gäller hemmet. Det finns bara ett tillbehör som garanterar att ditt hem känns avgjort lyxigt, och det är röran. Oavsett om du presenterar den, lagrar eller donerar den, bli bara av med den.

Bild via designmjölk

Dölj dina kablar

lyxiga detaljer döljer kablar

Tillsammans med decluttering är ett av de enklaste sätten att få ditt hem att se mer lyxigt ut att dölja eventuella lösa kablar, särskilt runt TV: n. Det ger din tv ett flytande utseende och kommer att ge en lätt och luftig känsla till alla mediekrokar. Kolla in hur vi fick utseendet på detta eleganta TriBeCa-loft.

Uppgradera din lagring

lyxiga detaljer förvaring

Och en del av decluttering ditt hem är att lägga till ytterligare lagringsutrymmen överallt. Vi rekommenderar en kombination av öppna en sluten lagring. Det gör att du kan behålla dina mest dekorativa varor på skärmen, medan du håller den crusty crockpot undanstoppad.

Bild via Architectural Digest

Tyger och metaller med hög glans

lyxiga detaljer med hög glans

Och vad skulle lyx vara utan glänsande saker? När du köper möbler och tyger, se till att ta med tillräckligt höga glanstyger och metaller. Dämpad kooper, brons och guld passar bra med sammetskuddar, och krom passar nästan vad som helst.